Кабачки по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати кабачки по-вірменськи або як це у них називається Айлазан, то ось вам рецепт! Не хвилюйтесь - це дуже просте, ситне і доступне блюдо, вам сподобається!
Хочу вам сказати, що я так і не зрозуміла, чому ж рецепт приготування кабачків по-вірменськи відрізняється від звичайного рагу, тому буду вдячна, якщо хтось вкаже мені на помилки. Тим більше, що самі розумієте - якщо забивати в пошук "простий рецепт кабачків по-вірменськи", то може показати що завгодно. Так що удачі!
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Помідор позбутися наждачного паперу, картопля і цибуля моєму і чистимо.
2. Нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в рослинному маслі, присипавши своїми улюбленими приправами.
3. Солимо, перчим, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності.
4. Насипаємо по тарілках і посипаємо зеленню. Готово!