Рецепт Кабачки по-вірменськи фото

Кабачки по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви, Рагу

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати кабачки по-вірменськи або як це у них називається Айлазан, то ось вам рецепт! Не хвилюйтесь - це дуже просте, ситне і доступне блюдо, вам сподобається!

Хочу вам сказати, що я так і не зрозуміла, чому ж рецепт приготування кабачків по-вірменськи відрізняється від звичайного рагу, тому буду вдячна, якщо хтось вкаже мені на помилки. Тим більше, що самі розумієте - якщо забивати в пошук "простий рецепт кабачків по-вірменськи", то може показати що завгодно. Так що удачі!

  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки по-вірменськи - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Помідор позбутися наждачного паперу, картопля і цибуля моєму і чистимо.
кабачки по-вірменськи - фото крок 2
2. Нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в рослинному маслі, присипавши своїми улюбленими приправами.
кабачки по-вірменськи - фото крок 3
3. Солимо, перчим, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності.
кабачки по-вірменськи - фото крок 4
4. Насипаємо по тарілках і посипаємо зеленню. Готово!

Схожі рецепти