Кабачки по-марсельки
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки по-марсельки - це здорове і смачне блюдо, без зайвих "шкідливих" інгредієнтів. Сам, кабачок - дуже корисний овоч, який містить багато пектинів і добре очищає організм.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування кабачків по-марсельски. Блюдо готується абсолютно просто, вам знадобиться мінімальний набір інгредієнтів: морква, кабачки, цибуля, Мал, олія, мука, часник і спеції. Подавати в гарячому вигляді, хай щастить!
- Кабачки - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Масло рослинне - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Відварюємо рис.

Кабачки порізати тонкими кружечками.

Кожен кружечок потрібно обваляти в борошні.

Тепер обсмажуємо кабачки на рослинній олії. Кладемо на серветку, щоб з них скло масло.

Цибулю і моркву нарізаємо соломкою.

Цибулю і моркву обсмажити на олії, потім додаємо сіль і подрібнений часник.

Обсмажені овочі розділіть на дві частини, одну з них змішайте з рисом.

Мал змішаний з морквою, викладаємо у жароміцних форму.

Зверху кладемо кабачки, сіль і перець за смаком.

Частину, що залишилася моркву і цибулю, викладіть зверху на кабачки. Накрийте все зверху тарілкою і помістіть в духовку на 15 хвилин, температура 180 градусів.

Смачного!