Рецепт Кабачки по-марсельки фото

Кабачки по-марсельки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Крупи , Кабачок , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кабачки по-марсельки - це здорове і смачне блюдо, без зайвих"шкідливих" інгредієнтів. Сам, кабачок - дуже корисний овоч, який містить багато пектинів і добре очищає організм.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування кабачків по-марсельски. Блюдо готується абсолютно просто, вам знадобиться мінімальний набір інгредієнтів: морква, кабачки, цибуля, Мал, олія, мука, часник і спеції. Подавати в гарячому вигляді, хай щастить!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки по-марсельки - фото крок 1
Відварюємо рис.
кабачки по-марсельки - фото крок 2
Кабачки порізати тонкими кружечками.
кабачки по-марсельки - фото крок 3
Кожен кружечок потрібно обваляти в борошні.
кабачки по-марсельки - фото крок 4
Тепер обсмажуємо кабачки на рослинній олії. Кладемо на серветку, щоб з них скло масло.
кабачки по-марсельки - фото крок 5
Цибулю і моркву нарізаємо соломкою.
кабачки по-марсельки - фото крок 6
Цибулю і моркву обсмажити на олії, потім додаємо сіль і подрібнений часник.
кабачки по-марсельки - фото крок 7
Обсмажені овочі розділіть на дві частини, одну з них змішайте з рисом.
кабачки по-марсельки - фото крок 8
Мал змішаний з морквою, викладаємо у жароміцних форму.
кабачки по-марсельки - фото крок 9
Зверху кладемо кабачки, сіль і перець за смаком.
кабачки по-марсельки - фото крок 10
Частину, що залишилася моркву і цибулю, викладіть зверху на кабачки. Накрийте все зверху тарілкою і помістіть в духовку на 15 хвилин, температура 180 градусів.
кабачки по-марсельки - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти