Кабачки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Живильні і корисні кабачки тепер і на вашому столі з цим простим рецептом кабачків на сковороді. Ідеально для легкого вечері зі свіжими овочами.
З кабачків не тільки оладки можна робити, але і обсмажувати їх кільцями. Начинку ви можете придумати свою, мені подобається дуже з морквою і часником. Для приготування кабачків на сковороді вистачить одного великого кабачка. Подавати колечка можна з рисом або просто з хлібом. Не дивлячись на кількість масла, блюдо не особливо калорійне.
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Кріп - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
Чистимо кабачок і ріжемо кружечками середньої товщини.
Razbivaem яйця, солимо і перчимо до смаку, збиваємо.
Підготуйте борошно. Умочіть кабачок в яйці, а потім в борошні.
На розігрітій сковороді в маслі обсмажуємо кабачки. Перевернув, посипаємо зеленню і подрібненим часником.
Потім обсмажте окремо терту моркву до золотистого кольору.
Викладаємо наші готові кабачки на сковороді і посипаємо морквою.
Ось таке блюдо у нас вийшло. Смачного!
Ось таке блюдо у нас вийшло. Смачного!