Рецепт Кабачки на сковороді фото

Кабачки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Часник, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Живильні і корисні кабачки тепер і на вашому столі з цим простим рецептом кабачків на сковороді. Ідеально для легкого вечері зі свіжими овочами.

З кабачків не тільки оладки можна робити, але і обсмажувати їх кільцями. Начинку ви можете придумати свою, мені подобається дуже з морквою і часником. Для приготування кабачків на сковороді вистачить одного великого кабачка. Подавати колечка можна з рисом або просто з хлібом. Не дивлячись на кількість масла, блюдо не особливо калорійне.

  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Кріп - 50 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
кабачки на сковороді - фото крок 1
Чистимо кабачок і ріжемо кружечками середньої товщини.
кабачки на сковороді - фото крок 2
Razbivaem яйця, солимо і перчимо до смаку, збиваємо.
кабачки на сковороді - фото крок 3
Підготуйте борошно. Умочіть кабачок в яйці, а потім в борошні.
кабачки на сковороді - фото крок 4
На розігрітій сковороді в маслі обсмажуємо кабачки. Перевернув, посипаємо зеленню і подрібненим часником.
кабачки на сковороді - фото крок 5
Потім обсмажте окремо терту моркву до золотистого кольору.
кабачки на сковороді - фото крок 6
Викладаємо наші готові кабачки на сковороді і посипаємо морквою.
Ось таке блюдо у нас вийшло. Смачного!

Схожі рецепти