Італійський рибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Цей італійський рибний суп - блюдо ресторанного рівня. Він дуже смачний, ароматний і досить дорогий в приготуванні. Але іноді хочеться побалувати себе і таким вишуканим супчиком. Побалуем?
Італійський рибний суп - чудове, для нас навіть екзотичне блюдо, яке ми не можемо дозволити собі часто. Але іноді таке задоволення смаком ми можемо собі доставити. Готуючи цей суп, ми можемо фантазувати як хочемо, замінюючи морепродукти один іншим, але чарівність цього блюда від цього не зміниться. Італійський рибний суп подається дуже красиво в порційних кокотницах. До нього замість хліба краще подавати тости. Красиво, смачно і вишукано! Смачного!
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Часник - 20 грам
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Перець чилі мелений - 2 грами
- Окунь морський - 400 грам
- Морський рис - 200 грам
- Філе білої риби - 600 грам
- Помідор - 800 грам
- Петрушка - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Восьминіг - 200 грам
- Рибний бульйон - 1, 2 L
- Кальмар - 100 грам
- Морські гребінці - 400 грам
- Креветки королівські - 300 грам
- Морська язик - 600 грам
- Оливки без кісточок - 400 грам
У глибокій сковороді нагрійте оливкову олію, покладіть дрібно нарізані цибулю і часник. Обсмажте до м'якості і покладіть до них шматочки восьминога. Помішуючи, обсмажте до золотистого кольору.
Вміст сковороди залийте білим вином і тушкуйте, поки вино не випарується. Додайте рибний бульйон і продовжуйте готувати. Додайте гострий чилі перець.
Додайте шматочки кальмарів і готуйте на слабкому вогні.
Приготуйте 6 кокотниц і розкладіть в них спочатку шматочки тушкованого восьминога, потім кальмара.
Покладіть в кожну кокотницу по 1 шматочку решти риби. Зверху красиво укладіть молюсків і креветок. Рибу накрийте скибочками помідорів, покладіть оливки без кісточок, влийте рибний бульйон і поставте запікати на 5 хвилин в заздалегідь розігріту до 180 ° C духовку. Готовий суп подавайте, посипавши дрібно нарізаною петрушкою.