Рецепт Іспанська тапас фото

Іспанська тапас
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет

Іспанська тапас - невеликі бутерброди з різними начинками на "один укус" . Їх історія починається з того моменту, як різними бутербродами стали прикривати шийки пивних або винних пляшок.

Яскравий і барвистий тапас - ідеальна закуска для пивних вечірок з друзями. У розмаїтті дрібних бутербродів кожен знайде ті, які припадуть йому до смаку. Ви можете приготувати з будь-яких продуктів в своєму холодильнику, головне, щоб вони поєднувалися між собою за смаком. Подавайте тапас з охолодженим пивом або вином.

  • Куряче яйце - 1 штука (відварне)
  • Ковбаса - 50 грам (копчена)
  • Багет - 0, 5 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Помідори черрі - 2 штуки
  • Лук червоний - 0, 5 штуки
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Фета - 50 грам (бринза, сулугуні і т.Д.)
  • Насіння гарбузове - 15 грам (очищені)
  • Рукола - 0, 5 пучка
іспанська тапас - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Ви можете використовувати практично будь-які інгредієнти, які є у вас в наявності, їх потрібно зовсім небагато.
іспанська тапас - фото крок 2
Багет наріжте кружальцями - невеликими скибочками і викладіть на дощечку або на блюдо.
іспанська тапас - фото крок 3
На кожну скибочку викладіть по основному інгредієнту, попередньо його промивши і нарізавши, якщо це буде потрібно. Наприклад: скибочки копченої ковбаси, нарізка авокадо, нарізка помідорів чері, сир, твердого сиру і очищеного курячого яйця.
іспанська тапас - фото крок 4
Потім викладіть по додатковому інгредієнту, який підкреслить смак основного: гарбузове насіння або насіння соняшнику, очищені і підсмажені, свіжу зелень, rukkolu, скибочки овочів.
іспанська тапас - фото крок 5
Посоліть і поперчіть приготовану страву, збризніть оливковим маслом, якщо це буде потрібно. Відразу ж подайте до столу.

Схожі рецепти