Іспанська тапас
(покроковий рецепт з фото)
Іспанська тапас - невеликі бутерброди з різними начинками на "один укус" . Їх історія починається з того моменту, як різними бутербродами стали прикривати шийки пивних або винних пляшок.
Яскравий і барвистий тапас - ідеальна закуска для пивних вечірок з друзями. У розмаїтті дрібних бутербродів кожен знайде ті, які припадуть йому до смаку. Ви можете приготувати з будь-яких продуктів в своєму холодильнику, головне, щоб вони поєднувалися між собою за смаком. Подавайте тапас з охолодженим пивом або вином.
- Куряче яйце - 1 штука (відварне)
- Ковбаса - 50 грам (копчена)
- Багет - 0, 5 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Помідори черрі - 2 штуки
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Сир - 50 грам (твердий)
- Фета - 50 грам (бринза, сулугуні і т.Д.)
- Насіння гарбузове - 15 грам (очищені)
- Рукола - 0, 5 пучка
Підготуйте зазначені інгредієнти. Ви можете використовувати практично будь-які інгредієнти, які є у вас в наявності, їх потрібно зовсім небагато.
Багет наріжте кружальцями - невеликими скибочками і викладіть на дощечку або на блюдо.
На кожну скибочку викладіть по основному інгредієнту, попередньо його промивши і нарізавши, якщо це буде потрібно. Наприклад: скибочки копченої ковбаси, нарізка авокадо, нарізка помідорів чері, сир, твердого сиру і очищеного курячого яйця.
Потім викладіть по додатковому інгредієнту, який підкреслить смак основного: гарбузове насіння або насіння соняшнику, очищені і підсмажені, свіжу зелень, rukkolu, скибочки овочів.
Посоліть і поперчіть приготовану страву, збризніть оливковим маслом, якщо це буде потрібно. Відразу ж подайте до столу.