Рецепт Індичка з журавлиною фото

Індичка з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Індичка , Птах , Фрукти , Яблука , Журавлина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Простий рецепт смачної індички. Приготуйте коронна страва до святкового столу. Читайте, як приготувати індичку з журавлиною і пригощайте своїх близьких і гостей прекрасним гарячою стравою.

Опис приготування:

1. Починаємо з маринування індички. Натираємо її сіллю, перцем і спеціями, такими, які ви любите. Ставимо в холодильник на всю ніч, щоб гарненько просочилася.

2. Як тільки індичка замаринувалася, візьміть стерильний шприц і наберіть в нього соєвий соус. Проколіть їм індичку з усіх боків. Розподіляйте соєвий соус рівномірно по всій індичці.

3. Готуємо начинку для фарширування птиці. Нарізаємо кислі яблука на невеликі часточки і прибираємо серцевину. Тепер необхідно розмочити журавлину. Греєм сковорідку на вершковому маслі і обсмажуємо на ній яблука і журавлину. Довго смажити не потрібно.

4. Кладемо нашу індичку в форму для запікання, попередньо поклавши туди фольгу. Фаршируємо тушку шматочками яблук і журавлиною. Також покладіть трохи вершкового масла. Зашийте черево індички і загорніть її у фольгу.

5. Доводимо духовку до 180 градусів і ставимо в неї нашу індичку на 2 годину. Після цього дістаньте її з духовки і змастити сумішшю з меду і гірчиці, а потім знову відправляйте в духовку на 1 час. Залишається лише подати на стіл. Смачного!

  • Індичка - 1 штука
  • Журавлина - 100 грам (я беру сушену)
  • Кислі яблука - 2 штуки
  • Соєвий соус - 10 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Травневий мед - 2-3 Ст. Ложок (для обмазування)
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки (для обмазування)
1. Починаємо з маринування індички. Натираємо її сіллю, перцем і спеціями, такими, які ви любите. Ставимо в холодильник на всю ніч, щоб гарненько просочилася.

2. Як тільки індичка замаринувалася, візьміть стерильний шприц і наберіть в нього соєвий соус. Проколіть їм індичку з усіх боків. Розподіляйте соєвий соус рівномірно по всій індичці.

3. Готуємо начинку для фарширування птиці. Нарізаємо кислі яблука на невеликі часточки і прибираємо серцевину. Тепер необхідно розмочити журавлину. Греєм сковорідку на вершковому маслі і обсмажуємо на ній яблука і журавлину. Довго смажити не потрібно.

4. Кладемо нашу індичку в форму для запікання, попередньо поклавши туди фольгу. Фаршируємо тушку шматочками яблук і журавлиною. Також покладіть трохи вершкового масла. Зашийте черево індички і загорніть її у фольгу.

5. Доводимо духовку до 180 градусів і ставимо в неї нашу індичку на 2 годину. Після цього дістаньте її з духовки і змастити сумішшю з меду і гірчиці, а потім знову відправляйте в духовку на 1 час. Залишається лише подати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти