Рецепт Індичка з моцарелою фото

Індичка з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка з моцарелою - прекрасне дієтичне блюдо на святковий стіл. Крім гарантованого насолоди смаком індички ви безумовно насолодитеся ніжною текстурою і соковитістю страви.

Для того, щоб приготувати соковиту індичку з моцарелою, абсолютно не потрібно багато часу. Час запікання - всього 20-25 хвилин, а підготовка займе хвилин 5. Візуально після запікання страва повинна підрум'янитися. Можете додатково перевірити готовність за допомогою зубочистки. Подавайте індичку з улюбленим гарніром і базиліком. Вдалого приготування!

  • Індичка - 400 грам
  • Моцарелла - 125 грам
  • Томати в'ялені - 50 грам
  • Базилік - 2-3 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
індичка з моцарелою - фото крок 1
В шматочку грудки індички товщиною 3-5 см. Зробіть поздовжній надріз-кишеню.
індичка з моцарелою - фото крок 2
Часник очистіть, роздавите лезом ножа і дрібно порубати.
індичка з моцарелою - фото крок 3
Змішайте часник з оливковою олією і половиною чайної ложки солі.
індичка з моцарелою - фото крок 4
Наріжте моцарелу тонкими скибочками.
індичка з моцарелою - фото крок 5
Всередину індички покладіть моцарелу, в'ялені томати і листя базиліка, зверху змастіть її часниковим соусом.
індичка з моцарелою - фото крок 6
Викладіть індичку на деко, застелене пергаментом для випічки. Запікайте при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин. Готово!

Схожі рецепти