Індичка з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Індичка з моцарелою - прекрасне дієтичне блюдо на святковий стіл. Крім гарантованого насолоди смаком індички ви безумовно насолодитеся ніжною текстурою і соковитістю страви.
Для того, щоб приготувати соковиту індичку з моцарелою, абсолютно не потрібно багато часу. Час запікання - всього 20-25 хвилин, а підготовка займе хвилин 5. Візуально після запікання страва повинна підрум'янитися. Можете додатково перевірити готовність за допомогою зубочистки. Подавайте індичку з улюбленим гарніром і базиліком. Вдалого приготування!
- Індичка - 400 грам
- Моцарелла - 125 грам
- Томати в'ялені - 50 грам
- Базилік - 2-3 штук
- Часник - 3 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
В шматочку грудки індички товщиною 3-5 см. Зробіть поздовжній надріз-кишеню.
Часник очистіть, роздавите лезом ножа і дрібно порубати.
Змішайте часник з оливковою олією і половиною чайної ложки солі.
Наріжте моцарелу тонкими скибочками.
Всередину індички покладіть моцарелу, в'ялені томати і листя базиліка, зверху змастіть її часниковим соусом.
Викладіть індичку на деко, застелене пергаментом для випічки. Запікайте при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин. Готово!