Індичка з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається дієтичним, і індичку з квасолею теж можна віднести до дієтичних страв. Готуємо індичку з овочами і способом гасіння. М'ясо виходить соковитим, смачним, а блюдо ситним.
Індичка з квасолею, з одного боку, блюдо дієтичне, а з іншого - цілком ситне. Задовольнить всіх членів вашої родини. Тим більше, що індичка з квасолею виходить дуже смачною і ароматною. Перед подачею на стіл блюдо посипається зеленою цибулею і іншою зеленню. Смачного!
- Філе індички - 300-350 грам
- Біла квасоля - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Кріп - За смаком
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Квасоля замочуємо заздалегідь на ніч у холодній воді. Через 12 годин воду міняємо і варимо квасолю на повільному вогні до м'якості. Солимо до смаку.
Філе індички моєму і обсушуємо паперовим рушником. Обсмажуємо на сковороді на оливковій олії з усіх боків.
Помідори миємо, обшпарюємо окропом, потім обдаємо холодною водою і знімаємо шкірку. Потім треба натерти їх на крупній тертці або подрібнити в блендері і додати до м'яса індички.
Селера моєму, нарізаємо на шматочки. Моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці. Все додаємо в сковороду до м'яса. Якщо треба солимо за смаком.
Додаємо в сковороду через 10 хвилин нарізаний кріп і спеції за смаком. Я додаю чебрець.
Коли м'ясо з овочами будуть готові, знімаємо їх з вогню і додаємо готову квасолю, все перемішуємо і залишаємо настоятися під кришкою 10 хвилин. Готово!