Індичка в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобаються страви азіатської кулінарії, то вам обов'язково сподобається рецепт індички в кисло-солодкому соусі. Вона готується без використання якихось важкодоступних інгредієнтів.
Цей рецепт індички в кисло-солодкому соусі я винайшов, коли перебував під враженням від прочитаної книги на тему китайської кухні. Як відомо, китайцям дуже подобається змішувати інгредієнти, які слов'янському людині здаються несумісними. І індичка в кисло-солодкому соусі - це одне з тих страв, які будуються саме на незвичному поєднанні.
Хто любить експериментувати - обов'язково спробуйте, благо інгредієнти використовуються досить доступні. Самим дивовижним є соєвий соус, Котрий, погодьтеся, вже давно не є недоступним і продається недорого і повсюдно.
Отже, як приготувати індичку в кисло-солодкому соусі:
1. Для початку підготуйте всі необхідні нам інгредієнти. Філе індички наріжте на великі кубики.
2. У великій мисці перемішайте шматочки індички з кукурудзяним крохмалем, сіллю, перцем і дрібно посічений часником.
3. Збийте яйце, умочіть в них кожен шматочок індички.
4. У сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому шматочки індички з обох боків до утворення піджареної скоринки клярі.
5. Тим часом в невеликій мисці змішайте решту складових: цукор, соєвий соус, кетчуп, оцет і спеції. Перемішайте.
6. Обсмажені шматочки індички викладіть на деко для запікання, зверху рясно полийте їх нашим кисло-солодким соусом. Надішліть в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Блюдо готово. Подавати його краще за все з рисом.
- Філе індички - 1 кілограм
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
Хто любить експериментувати - обов'язково спробуйте, благо інгредієнти використовуються досить доступні. Самим дивовижним є соєвий соус, Котрий, погодьтеся, вже давно не є недоступним і продається недорого і повсюдно.
Отже, як приготувати індичку в кисло-солодкому соусі:
1. Для початку підготуйте всі необхідні нам інгредієнти. Філе індички наріжте на великі кубики.
2. У великій мисці перемішайте шматочки індички з кукурудзяним крохмалем, сіллю, перцем і дрібно посічений часником.
3. Збийте яйце, умочіть в них кожен шматочок індички.
4. У сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому шматочки індички з обох боків до утворення піджареної скоринки клярі.
5. Тим часом в невеликій мисці змішайте решту складових: цукор, соєвий соус, кетчуп, оцет і спеції. Перемішайте.
6. Обсмажені шматочки індички викладіть на деко для запікання, зверху рясно полийте їх нашим кисло-солодким соусом. Надішліть в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Блюдо готово. Подавати його краще за все з рисом.