Індичка на електричному грилі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Напевно, одна з моїх найкращих покупок за останній час - електричний гриль. Він так рятує на домашній кухні! Хочеться чогось запеченого, але без масла - будь ласка. Спробуємо такий рецепт?
Опис приготування:
Ідея цієї страви дуже простий та швидкий, але для початку прочитайте про те, як приготувати індичку на електричному грилі. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, але результат не засмутить вас, а обрадує. Подавайте птицю з тушкованими овочами, картопляним пюре або використовуйте в якості основи для салатів і сендвічів.
- Філе індички - 200 грам
- Приправа для індички - 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Кардамон мелений - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Філе помийте і обсушіть.
2. Потім наріжте індичку однаковими середніми шматочками.
3. Далі додайте до філе всі приправи і перець. Перемішайте.
4. Потім викладіть шматочки на електричний гриль.
5. Закрийте кришку і увімкніть пристрій. Запікайте філе індички до золотистої скоринки. Смачного!