Індичка на електричному грилі
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, одна з моїх найкращих покупок за останній час - електричний гриль. Він так рятує на домашній кухні! Хочеться чогось запеченого, але без масла - будь ласка. Спробуємо такий рецепт?
Ідея цієї страви дуже простий та швидкий, але для початку прочитайте про те, як приготувати індичку на електричному грилі. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, але результат не засмутить вас, а обрадує. Подавайте птицю з тушкованими овочами, картопляним пюре або використовуйте в якості основи для салатів і сендвічів.
- Філе індички - 200 грам
- Приправа для індички - 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Кардамон мелений - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Філе помийте і обсушіть.
2. Потім наріжте індичку однаковими середніми шматочками.
3. Далі додайте до філе всі приправи і перець. Перемішайте.
4. Потім викладіть шматочки на електричний гриль.
5. Закрийте кришку і увімкніть пристрій. Запікайте філе індички до золотистої скоринки. Смачного!