Рецепт Ікра з квасолі фото

Ікра з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Квасоля - відмінний овоч, з крохмальної текстурою і м'яким смаком, з нього можна приготувати багато різних страв. Але сьогодні хочу поділиться рецептом, як приготувати ікру з червоної квасолі з перцем.

Опис приготування:

Ікра з квасолі - відмінний гарнір до основної страви. Ділюся рецептом, як приготувати ікру з червоної квасолі. Квасоля сама по собі дуже крохмалиста, щоб надати ікрі соковитості я додаю багато овочів. Я не сильно перемелюю ікру, люблю коли трапляються шматочки солодкого перцю і моркви. Також можна додати трохи вершкового масла.

  • Квасоля червона - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Мокрова - 1 штука
  • Гострий перець - 30 грам
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Помідор - 1 штука
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1 пучок
ікра з квасолі - фото крок 1
Квасоля промийте і замочіть у воді на ніч.
ікра з квасолі - фото крок 2
Коли квасоля набубнявіє, перекладіть її в сотейник з товстим дном і відправте вариться до м'якості, приблизно 1-1, 5 годину.
ікра з квасолі - фото крок 3
Поки квасоля вариться, приготуйте овочі. Все помийте, видаліть зайве і поріжте. Моркву натріть на тертці.
ікра з квасолі - фото крок 4
Обсмажте на сковороді до золотистого кольору морква з цибулею, потім, додайте всі інші овочі і обсмажте ще пару хвилин.
ікра з квасолі - фото крок 5
Зелень дрібно наріжте і додайте до овочів.
ікра з квасолі - фото крок 6
Коли квасоля звариться, складіть її в чашку блендера, додайте овочі.
ікра з квасолі - фото крок 7
Бажано, щоб квасоля була ще теплою, так вона краще вбере ароматне масло.
ікра з квасолі - фото крок 8
Збийте все до однорідності, ікра готова!

Схожі рецепти