Рецепт Хрусткі чебуреки фото

Хрусткі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Фета
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Мало хто з нас не знає такого дивного і смачної страви, як чебуреки. Але сьогодні я розповім вам, як приготувати хрусткі чебуреки з зовсім не банальною начинкою.

Опис приготування:

Такі чебуреки виходять дивно хрусткими та смачними, незважаючи на те, що вони без м'яса. Начинка таких чебуреків обов'язково сподобається вашим дітям, а смакові особливості цих чебуреків викличуть гастрономічний вибух у вас в роті. Важливо відмітити, що ви можете замінити сир фету на адигейський, але тоді не забудьте додати часник для насиченості. Смачного!

  • Борошно - 200 грам (для тіста)
  • Вода - 100 грам (для тіста)
  • Сіль - 5 грам (для тіста)
  • Горілка - 25 грам (для тіста)
  • Зелена цибуля - 1 пучок (для начинки)
  • Braai - 1 пучок (для начинки)
  • Петрушка - 1 пучок (для начинки)
  • Braai - 1 пучок (для начинки)
  • Гілочки естрагону - 3 штуки (для начинки)
  • Сир фета - 60 грам (для начинки)
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки (для начинки)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (для начинки)
1
Воду закип'ятіть, додайте сіль і горілку, заважайте до повного розчинення солі.
2
У миску додайте борошно і влийте гарячу воду з горілкою. Швидко замісіть тісто ложкою.
3
Дайте постояти тесту 15 хвилин, накривши плівкою.
4
У мисці змішайте подрібнену зелень для начинки. Додайте натерту або дрібно порізану фету. Сіль і перець за смаком. Все перемішайте.
5
Від тесту отщіпніте невеликий шматочок, розкачайте, з 1 половину викладіть начинку і накрийте другою половиною тіста. Обріжте краю. Повторюйте цю процедуру, поки не закінчиться тісто з начинкою.
6
У сковороді розколіть масло і обсмажуйте чебуреки на середньому вогні до золотистого кольору близько 2 хвилин з кожного боку.

Схожі рецепти