Холодний борщ з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Супи, без сумніву, дуже корисні, але, коли на вулиці спека, хочеться чогось освіжаючого. Тут нам на допомогу приходять холодні супи. Пропоную приготувати і спробувати!
Скажу, що суп виходить дуже смачним! Відварені яйця можна додати безпосередньо в тарілку, а можна просто нарізати в загальну каструлю. А подати до холодник найкраще молоду картопельку, відварену в мундирі. Чарівний смак літа!
- Буряк - 1-2 штук
- Сир - 200 грам
- Цибуля зелена - 1 Пучков
- Зелень - 1 Пучков
- Огірок - 2 штуки
- Яйце - 3-4 штук
- Кефір - 0, 5 L
- Вода - 1 літрів
- Сіль - За смаком
Насамперед відваріть буряк. Остудіть її.
У каструлю, в якій будете готувати холодник, викладіть сир. Додайте нарізані огірки.
Наріжте зелень.
Остигнула буряк натріть на крупній тертці. Додайте в каструлю.
Влийте кефір і холодну воду. Перемішайте. Поставте в холодильник, щоб суп охолов.
При подачі в тарілку додайте варене яйце.
Смачного!
Смачного!