Рецепт Холодець з курячої грудки фото

Холодець з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Я розповім вам, як приготувати холодець з курячої грудки в мультиварці. Для цього не потрібно багато часу, сил або грошей. А результат просто вражає. Так що готуйте холодець з курячої грудки.

Опис приготування:

Цибуля, морква і курячі ніжки потрібні мені тільки для бульйону. В холодець я їх не додаю. Однак із задоволенням можу їсти просто так. З них також можна приготувати супчик. Рецепт холодцю з курячої грудки дуже простий, але страва виходить таким смачним, що встояти неможливо. Так що обов'язково випробуйте варіант, як приготувати холодець з курячої грудки.

  • Морква - 1-2 штук
  • Курячі ноги - 5 штук
  • Куряче філе - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець горошком - За смаком
  • Спеції - За смаком
холодець з курячої грудки - фото крок 1
Вимийте курку. Очистіть від шкірки цибулю і моркву. У чашу мультиварки налийте воду, покладіть туди курку, цибуля, морква і спеції. Трохи посоліть і готуйте на режимі"Гасіння" 4 годину. Після цього дістаньте філе з бульйону, а ніжки тушкуйте ще годину.
холодець з курячої грудки - фото крок 2
Виберіть форму для майбутнього холодцю. Філе розімніть вилкою, щоб отримати дрібні шматочки м'яса.
холодець з курячої грудки - фото крок 3
Налийте в форму бульйон, викладіть туди м'ясо. Прикрасьте тарілку з холодцем морквою і петрушкою. Надішліть в холодильник на 1-2 дня.

Схожі рецепти