Холодець з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім вам, як приготувати холодець з курячої грудки в мультиварці. Для цього не потрібно багато часу, сил або грошей. А результат просто вражає. Так що готуйте холодець з курячої грудки.
Цибуля, морква і курячі ніжки потрібні мені тільки для бульйону. В холодець я їх не додаю. Однак із задоволенням можу їсти просто так. З них також можна приготувати супчик. Рецепт холодцю з курячої грудки дуже простий, але страва виходить таким смачним, що встояти неможливо. Так що обов'язково випробуйте варіант, як приготувати холодець з курячої грудки.
- Морква - 1-2 штук
- Курячі ноги - 5 штук
- Куряче філе - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Перець горошком - За смаком
- Спеції - За смаком
Вимийте курку. Очистіть від шкірки цибулю і моркву. У чашу мультиварки налийте воду, покладіть туди курку, цибуля, морква і спеції. Трохи посоліть і готуйте на режимі "гасіння" 4 годину. Після цього дістаньте філе з бульйону, а ніжки тушкуйте ще годину.
Виберіть форму для майбутнього холодцю. Філе розімніть вилкою, щоб отримати дрібні шматочки м'яса.
Налийте в форму бульйон, викладіть туди м'ясо. Прикрасьте тарілку з холодцем морквою і петрушкою. Надішліть в холодильник на 1-2 дня.