Хек з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Риба, приготована з овочами, хороший варіант гарячого страви для всіх любителів поїсти. До того ж, користь такої комбінації інгредієнтів очевидна! Сьогодні я розповім, як готується хек з брокколі.
Хек - рибка нежирна і вкрай корисна для всіх людей. Вона не має неприємного запаху, тому вдало сприймається навіть дуже примхливими людьми. Діти теж їдять її з задоволенням. Готується блюдо досить просто і з невеликими витратами за часом.
- Хек - 3 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Брокколі - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Зелень - 2 пучка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цибуля - 1 штука
Рибу чистимо від луски, прибираємо всі нутрощі. Ретельно промиваємо. Ріжемо на шматочки. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Змішуємо з вичавленим соком лимона. Рибу заливаємо лимонним соком з зеленушкой. Солимо. Ми залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
Поки наша рибка маринується, займемося овочами. Очищаємо цибулю, кабачки і моркву, промиваємо їх водою. Дістаємо брокколі з морозилки, размораживаем при кімнатній температурі. Дрібно ріжемо цибулю. Натираємо моркву соломкою. Викладаємо в змащену маслом чашу мультиварки цибулю, морква і брокколі.
Кабачки натираємо соломкою. Додаємо в чашу з овочами.
Промаринуватися рибу викладаємо зверху на овочі. Виставляємо режим "гасіння" . Час - 45 хвилин. Для 15 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.
Ось і всі премудрості! Смачного!