Рецепт Хек з брокколі фото

Хек з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Брокколі , Хек
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба, приготована з овочами, хороший варіант гарячого страви для всіх любителів поїсти. До того ж, користь такої комбінації інгредієнтів очевидна! Сьогодні я розповім, як готується хек з брокколі.

Опис приготування:

Хек - рибка нежирна і вкрай корисна для всіх людей. Вона не має неприємного запаху, тому вдало сприймається навіть дуже примхливими людьми. Діти теж їдять її з задоволенням. Готується блюдо досить просто і з невеликими витратами за часом.

  • Хек - 3 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Брокколі - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 2 пучка
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
хек з брокколі - фото крок 1
Рибу чистимо від луски, прибираємо всі нутрощі. Ретельно промиваємо. Ріжемо на шматочки. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Змішуємо з вичавленим соком лимона. Рибу заливаємо лимонним соком з зеленушкой. Солимо. Ми залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
хек з брокколі - фото крок 2
Поки наша рибка маринується, займемося овочами. Очищаємо цибулю, кабачки і моркву, промиваємо їх водою. Дістаємо брокколі з морозилки, размораживаем при кімнатній температурі. Дрібно ріжемо цибулю. Натираємо моркву соломкою. Викладаємо в змащену маслом чашу мультиварки цибулю, морква і брокколі.
хек з брокколі - фото крок 3
Кабачки натираємо соломкою. Додаємо в чашу з овочами.
хек з брокколі - фото крок 4
Промаринуватися рибу викладаємо зверху на овочі. Виставляємо режим"Гасіння" . Час - 45 хвилин. Для 15 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.
хек з брокколі - фото крок 5
Ось і всі премудрості! Смачного!

Схожі рецепти