Рецепт Гуляш з телятини з підливою фото

Гуляш з телятини з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо та ще й з підливою - ідеальний вечерю чи обід! Блюдо по-справжньому універсальне, так як, по перше, готується воно швидко і просто, по-друге, гуляш з телятини підходить до будь-якого гарніру!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування гуляшу з телятини з підливою. До цієї страви підходить практично будь-який гарнір, хоча я вважаю за краще гречку! Якщо хочете, щоб підлива до м'яса вийшла дуже густий, просійте в неї через сито 1 ст.Л. Борошна і перемішайте. Гарного вам дня!

  • Телятина - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
гуляш з телятини з підливою - фото крок 1
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на рослинному маслі. Смажити до м'якості.
гуляш з телятини з підливою - фото крок 2
Телятину поріжте кубиками і додайте до цибулі. Гасіть під кришкою 10 хвилин.
гуляш з телятини з підливою - фото крок 3
Додайте томатну пасту.
гуляш з телятини з підливою - фото крок 4
Доливаємо стільки води, щоб повністю покрити м'ясо. Солимо і перемішуємо все, тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
гуляш з телятини з підливою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти