Гуляш з телятини з підливою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо та ще й з підливою - ідеальний вечерю чи обід! Блюдо по-справжньому універсальне, так як, по перше, готується воно швидко і просто, по-друге, гуляш з телятини підходить до будь-якого гарніру!
До вашої уваги - простий рецепт приготування гуляшу з телятини з підливою. До цієї страви підходить практично будь-який гарнір, хоча я вважаю за краще гречку! Якщо хочете, щоб підлива до м'яса вийшла дуже густий, просійте в неї через сито 1 ст.Л. Борошна і перемішайте. Гарного вам дня!
- Телятина - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на рослинному маслі. Смажити до м'якості.
Телятину поріжте кубиками і додайте до цибулі. Гасіть під кришкою 10 хвилин.
Додайте томатну пасту.
Доливаємо стільки води, щоб повністю покрити м'ясо. Солимо і перемішуємо все, тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
Смачного!