Рецепт Гуляш з овочами фото

Гуляш з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Угорський гуляш з овочами - ситне і шалено смачна страва, яке на другий день зазвичай буває ще смачніше. Приготуємо гуляш з яловичини з овочами - картоплею, морквиною, цибулею, помідорами.

Як приготувати гуляш з овочами?

1. Приготуйте м'ясо і овочі для гуляшу. Яловичину наріжте кубиками. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте часточками або кубиками. Болгарський перець почистіть і наріжте смужками. Картоплю, морквину чистий. Картоплю наріжте кубиками, морква - кружечками. Часник почистіть і подрібніть.

2. У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю, помішуючи, до м'якості.

3. Підвищіть вогонь до швидкого і додайте шматочки м'яса. Приправити сіллю і poperčite. Смажте протягом декількох хвилин.

4. Додайте сухі спеції, кмин, цукор і часник. Перемішайте.

5. Вкладіть морква, помідори і 6 склянок води. Доведіть до кипіння, підвищивши вогонь, потім знову понизьте вогонь до середнього. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш протягом години до м'якості м'яса.

6. Через годину додайте в гуляш картоплю і болгарський перець, тушкуйте ще півгодини без кришки.

Гуляш з овочами готовий!

Подавайте зі сметаною.

Смачного!

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Паприка солодка мелена - 3 Ст. Ложки
  • Майоран, орегано сушені - За смаком
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1-2 штук
Як приготувати гуляш з овочами?

1. Приготуйте м'ясо і овочі для гуляшу. Яловичину наріжте кубиками. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте часточками або кубиками. Болгарський перець почистіть і наріжте смужками. Картоплю, морквину чистий. Картоплю наріжте кубиками, морква - кружечками. Часник почистіть і подрібніть.

2. У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю, помішуючи, до м'якості.

3. Підвищіть вогонь до швидкого і додайте шматочки м'яса. Приправити сіллю і poperčite. Смажте протягом декількох хвилин.

4. Додайте сухі спеції, кмин, цукор і часник. Перемішайте.

5. Вкладіть морква, помідори і 6 склянок води. Доведіть до кипіння, підвищивши вогонь, потім знову понизьте вогонь до середнього. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш протягом години до м'якості м'яса.

6. Через годину додайте в гуляш картоплю і болгарський перець, тушкуйте ще півгодини без кришки.

Гуляш з овочами готовий!

Подавайте зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти