Гуляш з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Угорський гуляш з овочами - ситне і шалено смачна страва, яке на другий день зазвичай буває ще смачніше. Приготуємо гуляш з яловичини з овочами - картоплею, морквиною, цибулею, помідорами.
Як приготувати гуляш з овочами?
1. Приготуйте м'ясо і овочі для гуляшу. Яловичину наріжте кубиками. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте часточками або кубиками. Болгарський перець почистіть і наріжте смужками. Картоплю, морквину чистий. Картоплю наріжте кубиками, морква - кружечками. Часник почистіть і подрібніть.
2. У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю, помішуючи, до м'якості.
3. Підвищіть вогонь до швидкого і додайте шматочки м'яса. Приправити сіллю і poperčite. Смажте протягом декількох хвилин.
4. Додайте сухі спеції, кмин, цукор і часник. Перемішайте.
5. Вкладіть морква, помідори і 6 склянок води. Доведіть до кипіння, підвищивши вогонь, потім знову понизьте вогонь до середнього. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш протягом години до м'якості м'яса.
6. Через годину додайте в гуляш картоплю і болгарський перець, тушкуйте ще півгодини без кришки.
Гуляш з овочами готовий!
Подавайте зі сметаною.
Смачного!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 3-4 штук
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Паприка солодка мелена - 3 Ст. Ложки
- Майоран, орегано сушені - За смаком
- Кмин - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Болгарський перець - 1-2 штук
1. Приготуйте м'ясо і овочі для гуляшу. Яловичину наріжте кубиками. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і наріжте часточками або кубиками. Болгарський перець почистіть і наріжте смужками. Картоплю, морквину чистий. Картоплю наріжте кубиками, морква - кружечками. Часник почистіть і подрібніть.
2. У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю, помішуючи, до м'якості.
3. Підвищіть вогонь до швидкого і додайте шматочки м'яса. Приправити сіллю і poperčite. Смажте протягом декількох хвилин.
4. Додайте сухі спеції, кмин, цукор і часник. Перемішайте.
5. Вкладіть морква, помідори і 6 склянок води. Доведіть до кипіння, підвищивши вогонь, потім знову понизьте вогонь до середнього. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш протягом години до м'якості м'яса.
6. Через годину додайте в гуляш картоплю і болгарський перець, тушкуйте ще півгодини без кришки.
Гуляш з овочами готовий!
Подавайте зі сметаною.
Смачного!