Рецепт Гуляш з огірками фото

Гуляш з огірками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Огірок
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Гуляш з огірками готується з яловичини, овочів, солодкої меленої паприки, солоних огірочків і спецій. Подається гуляш зазвичай з картоплею та сметаною. Прикрашається свіжою рубаною зеленню.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш з огірками?

1. Спочатку треба підготувати всі інгредієнти для гуляшу. Яловичину промийте і наріжте кубиками. Цибуля почистіть і подрібніть. Солоні огірки наріжте кружальцями. Можна використовувати і корнішони, їх різати не треба. Kartoshku чистий, помийте, наріжте шматочками.

2. У великій каструлі нагрійте масло або жир на середньому вогні.

3. Шматочки м'яса обваляйте в паприці і обсмажте з усіх боків. М'ясо повинно поміняти колір.

4. У каструлю до м'яса додайте сіль, перець, лавровий лист, огірки, картоплю і цибулю. Злегка обсмажте, потім залийте кип'яченою водою або яловичим бульйоном.

5. Доведіть гуляш до кипіння. Потім понизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом 2-3 годин. М'ясо та овочі повинні бути м'якими.

6. Гуляш з огірками подавайте зі сметаною. Дуже смачно додати до гуляшу рубаний зелений лук.

Гуляш з огірками готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне або жир - 2 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вода або яловичий бульйон - 4 склянки
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Чорний перець - За смаком
Як приготувати гуляш з огірками?

1. Спочатку треба підготувати всі інгредієнти для гуляшу. Яловичину промийте і наріжте кубиками. Цибуля почистіть і подрібніть. Солоні огірки наріжте кружальцями. Можна використовувати і корнішони, їх різати не треба. Kartoshku чистий, помийте, наріжте шматочками.

2. У великій каструлі нагрійте масло або жир на середньому вогні.

3. Шматочки м'яса обваляйте в паприці і обсмажте з усіх боків. М'ясо повинно поміняти колір.

4. У каструлю до м'яса додайте сіль, перець, лавровий лист, огірки, картоплю і цибулю. Злегка обсмажте, потім залийте кип'яченою водою або яловичим бульйоном.

5. Доведіть гуляш до кипіння. Потім понизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом 2-3 годин. М'ясо та овочі повинні бути м'якими.

6. Гуляш з огірками подавайте зі сметаною. Дуже смачно додати до гуляшу рубаний зелений лук.

Гуляш з огірками готовий!

Смачного!

Схожі рецепти