Гуляш з огірками
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з огірками готується з яловичини, овочів, солодкої меленої паприки, солоних огірочків і спецій. Подається гуляш зазвичай з картоплею та сметаною. Прикрашається свіжою рубаною зеленню.
Як приготувати гуляш з огірками?
1. Спочатку треба підготувати всі інгредієнти для гуляшу. Яловичину промийте і наріжте кубиками. Цибуля почистіть і подрібніть. Солоні огірки наріжте кружальцями. Можна використовувати і корнішони, їх різати не треба. Kartoshku чистий, помийте, наріжте шматочками.
2. У великій каструлі нагрійте масло або жир на середньому вогні.
3. Шматочки м'яса обваляйте в паприці і обсмажте з усіх боків. М'ясо повинно поміняти колір.
4. У каструлю до м'яса додайте сіль, перець, лавровий лист, огірки, картоплю і цибулю. Злегка обсмажте, потім залийте кип'яченою водою або яловичим бульйоном.
5. Доведіть гуляш до кипіння. Потім понизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом 2-3 годин. М'ясо та овочі повинні бути м'якими.
6. Гуляш з огірками подавайте зі сметаною. Дуже смачно додати до гуляшу рубаний зелений лук.
Гуляш з огірками готовий!
Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне або жир - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода або яловичий бульйон - 4 склянки
- Огірки солені - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Чорний перець - За смаком
1. Спочатку треба підготувати всі інгредієнти для гуляшу. Яловичину промийте і наріжте кубиками. Цибуля почистіть і подрібніть. Солоні огірки наріжте кружальцями. Можна використовувати і корнішони, їх різати не треба. Kartoshku чистий, помийте, наріжте шматочками.
2. У великій каструлі нагрійте масло або жир на середньому вогні.
3. Шматочки м'яса обваляйте в паприці і обсмажте з усіх боків. М'ясо повинно поміняти колір.
4. У каструлю до м'яса додайте сіль, перець, лавровий лист, огірки, картоплю і цибулю. Злегка обсмажте, потім залийте кип'яченою водою або яловичим бульйоном.
5. Доведіть гуляш до кипіння. Потім понизьте вогонь до повільного і тушкуйте під кришкою протягом 2-3 годин. М'ясо та овочі повинні бути м'якими.
6. Гуляш з огірками подавайте зі сметаною. Дуже смачно додати до гуляшу рубаний зелений лук.
Гуляш з огірками готовий!
Смачного!