Грузинське рагу
(покроковий рецепт з фото)
Ажапсандал - дуже смачне і просте блюдо. Популярний в Грузії річний обід є щось на зразок овочевого рагу. Це дуже смачне блюдо в різних районах Грузії готують по-різному.
У Грузії "аджапсандал" називають «ледачою їжею». Найскладніше, що вам доведеться зробити під час приготування - це почистити і нарізати овочі. Особливість страви в тому, що воно готується без використання води. Овочі гасяться на повільному вогні у власному соку. Цю страву можна готувати на плиті, в грубці, в духовці, в мікрохвильовці і навіть на мангалі. Грузинське рагу подається в глибокій тарілці, як холодним, так і гарячим. Можна їсти на обід або на вечерю. Перед подачею бажано посипати зеленню. Грузини віддають перевагу петрушці або кінзи. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати грузинське рагу - смачне і корисне блюдо.
- Баклажан - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком