Грінки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Грінки з ковбасою - прості в приготуванні невеликі бутербродики, які запросто зійдуть за закуску. Можна їх приготувати на фуршет, перегляд фільму або фотографій з друзями, взяти в дорогу.
Грінки з ковбасою сподобаються всім! Смачні і легкі бутербродики можна подати на закуску, а також насолодитися ними на сніданок або полуденок. Ковбасу можна використовувати на свій розсуд.
- Багет - 1 штука
- Масло вершкове топлене - 3-4 Ст. Ложок
- Вершковий або торожний сир - 200 грам
- Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чорний перець - За смаком
- Ковбаса - 200-220 грам (варена, салями)
- Огірок - 1/2 штуки (великий)
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти для грінок.
2. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Багет наріжте скибочками.
3. Викладіть багет на деко. Масло вершкове розтопіть, змастіть кожну скибочку багета.
4. Лук і кріп, промийте, просушіть і подрібніть ножем.
5. У миску викладіть сир, нарізану цибулю і кріп, пропущений через прес часник.
6. Роздавите виделкою і перемішайте.
7. Отриманою сирної сумішшю змастіть теплі скибочки багета.
8. Ковбасу тонко наріжте і викладіть на змащені сирної сумішшю скибочки багета.
9. Огірок промийте, наріжте кружальцями і викладіть поверх ковбаси.
10. Зверху грінки з ковбасою посипати подрібненою зеленню (по бажанню) і подавайте. Смачного!