Грінки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Грінки в духовці ви можете приготувати, якщо у вас на порозі з'явилися несподівані гості. Також це відмінний варіант для сніданку або ж для перекусу до чаю або кави. Блюдо готується дуже швидко.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати грінки в духовці, то просто прочитайте цей рецепт. Такі грінки дуже популярні з-за вдалого поєднання інгредієнтів. У той же час приготувати їх можна за лічені хвилини. Блюдо просте, з ним впорається навіть підліток. Відмінна закуска до келиха пінного свіжого пива!
- Хліб Бородинський - 3 скибочки
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 40 грам
- Зелень сушена - 1 щіпка
- Рослинна олія - 10 мілілітрів
Бородинський хліб наріжте на скибочки, а потім - на брусочки. Таким чином його буде зручно їсти, коли будуть готові грінки. Можна використовувати не тільки свіжий, але і черствий хліб.
Змастіть за допомогою силіконової пензлика сухарики рослинним маслом без запаху з усіх боків. Воно дозволить їм зарум'яниться і стати не просто сухими, а ароматними і хрусткими.
Викладіть сухарики на деко. Розігрійте духовку до двохсот градусів і поставте в неї сухарики. Запікайте десять-дванадцять хвилин. Слідкуйте, щоб сухарики не підгоріли.
Дістаньте сухарики з духовки і остудіть. У піалках змішайте попередньо розтоплене вершкове масло, яке можна замінити оливковою або будь-яким рослинним, а також подрібнений і очищений часник. Додайте щіпку сушеної зелені і добре перемішайте. Такий сумішшю змастіть грінки з усіх боків за допомогою силіконової пензлика.
Перед подачею можете посипати грінки сіллю. Подавайте з зеленню, нарізаними овочами, скибочками сала і різними соусами.