Рецепт Грінки в духовці фото

Грінки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Зелень , Часник
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Грінки
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 20 хв.

Грінки в духовці ви можете приготувати, якщо у вас на порозі з'явилися несподівані гості. Також це відмінний варіант для сніданку або ж для перекусу до чаю або кави. Блюдо готується дуже швидко.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати грінки в духовці, то просто прочитайте цей рецепт. Такі грінки дуже популярні з-за вдалого поєднання інгредієнтів. У той же час приготувати їх можна за лічені хвилини. Блюдо просте, з ним впорається навіть підліток. Відмінна закуска до келиха пінного свіжого пива!

  • Хліб Бородинський - 3 скибочки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Зелень сушена - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 10 мілілітрів
грінки в духовці - фото крок 1
Бородинський хліб наріжте на скибочки, а потім - на брусочки. Таким чином його буде зручно їсти, коли будуть готові грінки. Можна використовувати не тільки свіжий, але і черствий хліб.
грінки в духовці - фото крок 2
Змастіть за допомогою силіконової пензлика сухарики рослинним маслом без запаху з усіх боків. Воно дозволить їм зарум'яниться і стати не просто сухими, а ароматними і хрусткими.
грінки в духовці - фото крок 3
Викладіть сухарики на деко. Розігрійте духовку до двохсот градусів і поставте в неї сухарики. Запікайте десять-дванадцять хвилин. Слідкуйте, щоб сухарики не підгоріли.
грінки в духовці - фото крок 4
Дістаньте сухарики з духовки і остудіть. У піалках змішайте попередньо розтоплене вершкове масло, яке можна замінити оливковою або будь-яким рослинним, а також подрібнений і очищений часник. Додайте щіпку сушеної зелені і добре перемішайте. Такий сумішшю змастіть грінки з усіх боків за допомогою силіконової пензлика.
грінки в духовці - фото крок 5
Перед подачею можете посипати грінки сіллю. Подавайте з зеленню, нарізаними овочами, скибочками сала і різними соусами.

Схожі рецепти