Гостра смажена яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите азіатську кухню? Що-небудь гостреньке, красиве, м'ясне, гаряче? Якщо так, ви потрапили за адресою! Ділюся рецептом гострої смаженої яловичини на китайський манер.
Азіатські нотки цієї страви надають імбир і спеції. Секрети китайської кухні дають можливість приготувати зі звичайної яловичини вишукану страву. Якщо гостре вам зовсім не до душі, приберіть перець чилі. Пікантний смак додадуть імбир і часник. Смажена яловичина на сковороді готується дуже швидко - за лічені хвилини, а аромат смаженого м'яса приверне на кухню всю сім'ю!
- Яловичина - 1 кілограм
- Luk-salotų - 2 штуки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 1 часточка
- Часник - 1 зубчик
- Чилі - 4 штуки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Кокосова олія - 4 Ст. Ложки
- Листя карі - 4 штуки
- Кокосовий - 1/4 склянки
- Гвоздика - 5 штук
- Кардамон - 5 штук
- Обкладинка - 2 штуки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Фенхель - 1 Чайна ложка
- Насіння гірчиці - 1/4 чайних ложки
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте яловичину на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді.
2. Додайте перець, кардамон, гвоздику, корицю, Кмин і фенхель. Готуйте м'ясо в спеціях на невеликому вогні протягом 1 хвилини.
3. У блендері подрібніть імбир, часник, додайте оцет і трохи води. Перемішайте спеції з м'ясом, додайте куркуму, листя каррі і сіль.
4. Помістіть в пароварку м'ясо, влийте півсклянки води, додайте подрібнені спеції і протушкувати яловичину 10 хвилин.
5. Обсмажте на сковороді в кокосовій олії подрібнену цибулю і насіння гірчиці, готуйте його до м'якості і прозорості.
6. Додайте зелений чилі і коріандр.
7. Добре протушкувати м'ясо в готовому соусі, зніміть з вогню.