Рецепт Голубці з свинини по-домашньому фото

Голубці з свинини по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зараз можна зустріти безліч рецептів голубців: з савойської капусти, пекінської, шпинату, листя винограду, буряка і т.Д. Господині використовують різні види м'яса або комбінують його. Я хочу поділиться моїм улюбленим домашнім рецептом! дивіться!

Опис приготування:

Отже, як приготувати"Голубці зі свинини по-домашньому" ? Я розповім вам і поділюся деякими секретами. Перше, це вибір м'яса, я беру жирний шматочок свинини, щоб голубці були соковитими. Друге, грубу частину капустяного листа я не зрізаю, а просто відбиваю дерев'яним молоточком, тоді конвертики легко згортаються. Щоб голубці добре тримали форму я повертаю щільно, але можна можна і обсмажити їх на сковороді з рослинним маслом. А якщо ви не хочете варити капустяні листочки, тоді просто покладіть качан капусти в морозилку на деякий час, а після відтавання капуста стане м'якою. Хай щастить!

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Свинячий фарш - 700 грам
  • Рис круглий - 120 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки (для соусу)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки (для соусу)
  • Вода - 500 мілілітрів (для соусу)
  • Сіль - За смаком (для соусу)
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки (для соусу)
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо! М'ясо перекрутити на фарш, використовуйте м'ясорубку або подрібнювач. Рис промийте, переберіть, відваріть в солоній воді до готовності.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть. Морква краще натерти на крупній тертці, а цибуля просто поріжте кубиками.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 3
3. На рослинному маслі обсмажте овочі до м'якості. Зніміть з вогню.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 4
4. З'єднайте рис, фарш і смажені овочі. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте добре.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 5
5. Начинка для голубців готова.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 6
6. Щоб легко розібрати качан, потрібно вирізати качан. Обережно знімайте листочки один за одним. Якщо не виходить зняти з сирої капусти, то закип'ятіть каструлю води, в капустінку застроміть велику вилку і опустіть в окріп на пару хвилин, тоді листочки самі почнуть відходить, ви просто допомагайте інший вилочкою їх зняти.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 7
7. Проваріть капустяні листочки по пару хвилин до м'якості.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 8
8. Покладіть листочок перед собою, грубу його частину можна зрізати ножем або легенько відбити молоточком (саме так я і роблю). На листочок покладіть пару столових ложок фаршу.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 9
9. Загорніть конвертиком. Також вступите з іншим фаршем і листям.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 10
10. Покладіть щільно в каструлю голубці.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 11
11. З води, томатної пасти і сметани зробіть соус, просто з'єднайте інгредієнти і перемішайте до однорідного стану, посоліть і поперчіть за смаком. Залийте соусом голубці. Гасіть на повільному вогні 50-60 хвилин.
голубці з свинини по-домашньому - фото крок 12
12. Голубці з свинини по-домашньому готові! Подавайте гарячими зі сметаною!

Схожі рецепти