Голубці з свинини по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Зараз можна зустріти безліч рецептів голубців: з савойської капусти, пекінської, шпинату, листя винограду, буряка і т.Д. Господині використовують різні види м'яса або комбінують його. Я хочу поділиться моїм улюбленим домашнім рецептом! дивіться!
Отже, як приготувати "голубці зі свинини по-домашньому"? Я розповім вам і поділюся деякими секретами. Перше, це вибір м'яса, я беру жирний шматочок свинини, щоб голубці були соковитими. Друге, грубу частину капустяного листа я не зрізаю, а просто відбиваю дерев'яним молоточком, тоді конвертики легко згортаються. Щоб голубці добре тримали форму я повертаю щільно, але можна можна і обсмажити їх на сковороді з рослинним маслом. А якщо ви не хочете варити капустяні листочки, тоді просто покладіть качан капусти в морозилку на деякий час, а після відтавання капуста стане м'якою. Хай щастить!
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Свинячий фарш - 700 грам
- Рис круглий - 120 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки (для соусу)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки (для соусу)
- Вода - 500 мілілітрів (для соусу)
- Сіль - За смаком (для соусу)
- Чорний мелений перець - 2 щіпки (для соусу)
1. Підготуйте продукти, приступимо! М'ясо перекрутити на фарш, використовуйте м'ясорубку або подрібнювач. Рис промийте, переберіть, відваріть в солоній воді до готовності.
2. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть. Морква краще натерти на крупній тертці, а цибуля просто поріжте кубиками.
3. На рослинному маслі обсмажте овочі до м'якості. Зніміть з вогню.
4. З'єднайте рис, фарш і смажені овочі. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте добре.
5. Начинка для голубців готова.
6. Щоб легко розібрати качан, потрібно вирізати качан. Обережно знімайте листочки один за одним. Якщо не виходить зняти з сирої капусти, то закип'ятіть каструлю води, в капустінку застроміть велику вилку і опустіть в окріп на пару хвилин, тоді листочки самі почнуть відходить, ви просто допомагайте інший вилочкою їх зняти.
7. Проваріть капустяні листочки по пару хвилин до м'якості.
8. Покладіть листочок перед собою, грубу його частину можна зрізати ножем або легенько відбити молоточком (саме так я і роблю). На листочок покладіть пару столових ложок фаршу.
9. Загорніть конвертиком. Також вступите з іншим фаршем і листям.
10. Покладіть щільно в каструлю голубці.
11. З води, томатної пасти і сметани зробіть соус, просто з'єднайте інгредієнти і перемішайте до однорідного стану, посоліть і поперчіть за смаком. Залийте соусом голубці. Гасіть на повільному вогні 50-60 хвилин.
12. Голубці з свинини по-домашньому готові! Подавайте гарячими зі сметаною!