Рецепт Голубці з кабачків фото

Голубці з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цікаве співвідношення продуктів, які чудово гармонують один з одним. Голубці можна приготувати в кабачках по-різному: в бочонках, у вигляді рулетів або"ледачі" голубці.

Опис приготування:

Готувати голубці - завжди в задоволення! На цей раз я вирішила зробити і незвичайним способом - в кабачках. Наріжте кабачок в довжину тонкими смужками, щоб в них можна було загорнути"котлетку" з фаршу і рису. Потім заливаємо їх соусом і відправляємо запікатися в духовку.

  • Капуста - 200 грам
  • Фарш - 700 грам (або м'ясо (свинина і яловичина в рівних пропорціях))
  • Мал - 100 грам
  • Кабачок - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Томатна паста чи кетчуп - 100 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і перець - За смаком
голубці з кабачків - фото крок 1
1. На цей раз я вирішила не брати готовий фарш, а нарубати м'ясо вручну. Для цього візьміть в рівних пропорціях яловичину і свинину і наріжте ножем якомога дрібніше.
голубці з кабачків - фото крок 2
2. Відварюємо рис і кілька листів капусти. Змішуємо отриманий фарш з рисом, спеціями, сіллю і нарізаною відвареної капустою.
голубці з кабачків - фото крок 3
3. Тепер нарізаємо кабачки уздовж тонкими смужками.
голубці з кабачків - фото крок 4
4. Загортаємо фарш в кабачок, щоб вийшло по типу міні-рулету. Складаємо в форму для запікання.
голубці з кабачків - фото крок 5
5. Окремо розводимо сметану з кетчупом і водою (краще бульйоном). Також обсмажуємо цибулю і моркву і додаємо в соус. Тепер заливаємо наші голубці і відправляємо їх в духовку на 35 хвилин. Температура духової шафи повинна бути не більше 180 градусів.
голубці з кабачків - фото крок 6
6. Готові голубці з кабачків в домашніх умовах подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти