Гливи у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже важливо отримувати нашому організму всі необхідні мікроелементи кожен день. Саме тому варто знати страви, які не тільки смачні, але і корисні. Так що давайте по можливості їх робити.
Я думаю, дане блюдо дуже сподобається дітям, так як всі вони люблять спагетті. Тому я поділюся рецептом, як приготувати гливи в вершковому соусі, які я подала з макаронами. Можна спробувати зробити їх і з іншим гарніром, але з макаронними виробами ці грибочки, на мій погляд, поєднуються найкраще.
- Гливи - 350 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Спагеті - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 150 мілілітрів
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан tёrtиy - 2 чайних ложки
Помийте, почистіть і дрібно наріжте цибулю. Готуйте його в мультиварці з оливковою олією в режимі "жарка" 2 хвилини.
Гливи помийте і наріжте скибочками. Додайте їх до цибулі, смажте разом 9 хвилин.
Поки гриби з цибулею готуються, відваріть в трохи підсоленій воді спагетті. Потім промийте їх, злийте воду, а макаронні вироби розмішайте з оливковою олією.
Подрібніть часник, додайте його в мультиварку разом з соєвим соусом, базиліком і вершками. Перешкодьте все разом і готуйте ще пару хвилин.
Готову вершково-грибну суміш порційно викладіть на спагетті і посипте пармезаном. Смачного!