Гарбузове макарони
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз в страві ніколи не залишиться непоміченою. Вона додасть солодкий смак, яскравий аромат і помаранчевий колір, куди б ви її не додав. Тут все сталося саме так. Вийшло щось незвичайне.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати гарбузові макарони в духовці. Вийде щось схоже на запіканку в сирі і соусі. Блюдо урізноманітнює ваш звичний раціон, якщо вам набридли звичайні варені спагетті і локшина. Та й зробити все не важко, особливо для тих, хто любить і готує пасту.
- Макарони "ріжки" - 500 грам
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Молоко - 1 літр
- Вершкове масло - 200 грам
- Гарбузове пюре - 420 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 120 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Червоний перець пластівцями - За смаком

1. Лук наріжте кільцями. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю до карамельного кольору і м'якої текстури, близько 25 хвилин. В цей же час відваріть макарони до стану "альденте" .

2. Тим часом на сковороду викладіть 150 гр вершкового масла. Додайте борошно. Перемішуйте продукти до з'єднання. Потім влийте молоко. Доведіть суміш до кипіння, помішуючи її.

3. Потім в молоко натріть частина сиру. Помішуючи, варіть соус до єдиної консистенції. А готові макарони перемішайте з цибулею і гарбузовим пюре.

4. Тепер викладіть макарони в форму для випічки. Зверху розподіліть масло, що залишилося. Влийте молочний соус. Натріть сир. Всипте червоний перець і сухарі.

5. Запікайте блюдо 35 хвилин при 200 градусах в духовці. Смачного!