Рецепт Гамбургер фото

Гамбургер
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня , Американська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Свинина , Зелень
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Бургери , Гамбургер
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Гамбургер незаслужено кривдять, обзиваючи фаст-фудом. Нічого поганого в цьому сендвічі немає, якщо приготовлений він за правилами. Смачна котлета, булочка і свіжі овочі - ну, що в цьому може бути поганого?

Опис приготування:

Гамбургери - це смачно і ситно, за уязика, що приготовлені вони з якісних продуктів. Чи не довіряєте общепиту? Смачний і ситний сендвіч не так вже й складно приготувати вдома. Не вірите? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати гамбургер і влаштувати смачну вечерю для всієї родини.

  • Свинина - 800 грам( м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лук синій - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Огірки консервовані - 2-3 штук
  • Листя салату - 1 пучок
  • Гірчиця звичайна - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки (мелений)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Булочки - 8 штук (для гамбургера)
гамбургер - фото крок 1
Свинячу м'якоть подрібнити на м'ясорубці. Додамо діжонську гірчицю, дрібно нарізану цибулю, сіль, мелений перець і ароматні трави. Ретельно перемішати і відправляємо в холодильник на годину.
гамбургер - фото крок 2
А поки приготуємо овочі і соус. Для соусу змішаємо майонез, гірчицю, кетчуп. Додамо до смаку перець чилі. Помиємо і обсушити листя салату. Наріжемо синій цибуля, огірки і помідори кільцями.
гамбургер - фото крок 3
Дістаємо фарш, змочуємо руки водою і формуємо 8 круглих котлет діаметром трохи більше, ніж булочка. І обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
гамбургер - фото крок 4
Розрізаємо булочки і обсмажуємо їх на сковороді-гриль або на звичайній сковороді без масла до рум'яної скоринки. Обсмажуємо сторону зрізу.
гамбургер - фото крок 5
І починаємо складати гамбургер. На обсмажені боку половинок булочки наносимо соус, потім викладаємо листя салату, гарячу котлету, кружечки помідорів, огірка та цибулі.
гамбургер - фото крок 6
І накриваємо другою половинкою булочки. Для надійності гамбургер можна проткнути дерев'яною шпажкою.

Схожі рецепти