Рецепт Фріттата з шинкою і картоплею фото

Фріттата з шинкою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Картопля , Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Одні люблять перекусити бутербродами або гамбургерами, а у мене в запасі є рецепт цікавіше - фріттата з шинкою і картоплею. Запевнюю вас, приготувати страву дуже просто!

Опис приготування:

Frittata - на диво, дуже смачне і ситне блюдо! До того ж добавки можуть бути будь-які: помідори, кабачки, баклажани, відварне м'ясо і навіть риба. Буде смачно, угощайтесь!

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 900 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Шинка - 130 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйця - 8 штук
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Пармезан - 50 грам
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 1
1. Почистіть картоплю і наріжте тонкими часточками. Розігрійте сковороду, яку можна буде використовувати і в духовці з оливковою олією, викладіть в неї картоплю, приправити сіллю, поперчіть і готуйте протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 2
2. Промийте і наріжте зелену цибулю.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 3
3. Крупно наріжте шинку і додайте її в сковороду, акуратно перемішайте.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 4
4. Натріть сир. Змішайте в окремій мисці молоко, яйця і тертий"пармезан" , потім додайте зелену цибулю.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 5
5. Молочно-яєчну суміш рівномірно покрийте всю картоплю в сковороді.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 6
6. Готуйте картоплю 2-3 хвилини, поки яйце не схопиться по краях.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 7
7. Помістіть сковороду в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 20 хвилин.
фріттата з шинкою і картоплею - фото крок 8
8. Дістаньте готову страву з духовки, остудіть протягом 5 хвилин і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти