Фріттата з картоплею і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Frittata - це смачний і ситний італійський омлет. Традиційно фріттата готується з картоплею і шинкою. Ділюся з вами рецептом.
Найкраще для фріттати використовувати сир Пармезан. Але також підійде будь-який інший твердий сир, на ваш смак. Деякі готують фриттату з макаронами, але мені таке блюдо вже не здається сніданком, швидше повноцінний обід. Я представляю вам рецепт фріттати з картоплею і шинкою, мій улюблений рецепт фріттати. Сподіваюся, вам сподобається.
- Яйця - 5 штук
- Пучок свіжої петрушки - 1 штука (невеликий.)
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Шинка - 50-70 грам
- Картопля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Помідор - 1 штука
Збийте яйце, додайте рубану петрушку, перець і сіль. Перемішайте.
Потім додайте молока і знову перемішайте.
Наріжте картоплю пластинами. Обсмажте його трохи. Додайте дрібно рубаного болгарського перцю, зверху посипати тертим сиром.
Висипати зверху шинку.
Потім помідори, нарізані скибочками. Вилийте в сковороду яєчну суміш.
Запікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Смачного!