Рецепт Фріттата з картоплею і шинкою фото

Фріттата з картоплею і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Яйця , Шинка
Рецепти для схуднення
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Frittata - це смачний і ситний італійський омлет. Традиційно фріттата готується з картоплею і шинкою. Ділюся з вами рецептом.

Опис приготування:

Найкраще для фріттати використовувати сир Пармезан. Але також підійде будь-який інший твердий сир, на ваш смак. Деякі готують фриттату з макаронами, але мені таке блюдо вже не здається сніданком, швидше повноцінний обід. Я представляю вам рецепт фріттати з картоплею і шинкою, мій улюблений рецепт фріттати. Сподіваюся, вам сподобається.

  • Яйця - 5 штук
  • Пучок свіжої петрушки - 1 штука (невеликий.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Шинка - 50-70 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 1
Збийте яйце, додайте рубану петрушку, перець і сіль. Перемішайте.
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 2
Потім додайте молока і знову перемішайте.
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 3
Наріжте картоплю пластинами. Обсмажте його трохи. Додайте дрібно рубаного болгарського перцю, зверху посипати тертим сиром.
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 4
Висипати зверху шинку.
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 5
Потім помідори, нарізані скибочками. Вилийте в сковороду яєчну суміш.
фріттата з картоплею і шинкою - фото крок 6
Запікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти