Рецепт Фрикадельки «нірвана» фото

Фрикадельки «нірвана»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Ця назва не випадкова, адже фрикадельки неймовірно ароматні і смачні. Приготовлені в духовці з яловичого фаршу і сиру, вони зводять з розуму своїм ароматом і апетитним виглядом. Спробуйте!

Опис приготування:

Щоб фрикадельки вийшли не сухими, потрібно ставити деко в дуже гарячу духовку, щоб відразу утворилася скоринки, тоді м'ясний сік залишиться всередині. Випікайте при температурі 200 градусів хвилин 20-25, заглядайте в духовку, як тільки вони подрумянились, значить готові! дивіться, як приготувати фрикадельки"Нірвана" . Подавайте їх з томатним або сметанним соусом, грибним.

  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Чилі перець (пластівці) - 0, 5 чайних ложки
  • Соус "Вустершир" - 1, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Тертий сир - 70 грам
  • Панірувальні сухарі або хлібні крихти - 0, 5 склянки
Frigadels
Підготуйте продукти, приступимо!
Frigadels
У яловичий фарш покладіть дрібно порізану цибулину.
Frigadels
Додайте сіль, спеції, гарненько перемішайте.
Frigadels
Влийте соус. Перемішайте.
Frigadels
Влейте молоко. Перемішайте.
Frigadels
Додайте сир тертий і панірувальні сухарі. Руками вимішують фарш до однорідності і пластичності.
Frigadels
Набирайте столовою ложкою в руки фарш і форми фрикадельки розміром трохи більше волоського горіха. Викладайте їх на деко і відправляйте в гарячу духовку на 25 хвилин.
Frigadels
Фрикадельки готові! Подавайте до столу гарячими, приємного!

Схожі рецепти