Рецепт Торт «нірвана» фото

Торт «нірвана»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.

Відмінний варіант літнього десерту - це торт "нірвана" в домашніх умовах! чому? Та тому що духовку не треба включати - корж з печива, крем - з морозива і малинки! смакова neopisuemaya!

Опис приготування:

Такий ось рецепт приготування торта "нірвана" просто не може не сподобається, влітку краще десерту і не придумаєш, та й приводів його приготувати предостатньо. Балуйте себе смачненьким частіше і дізнавайтеся, як зробити торт "нірвана"!

  • Морозиво - 1 кілограм
  • Печиво пісочне - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Малина - 300 грам
  • Карамельний соус - За смаком (можна замінити вареним згущеним молоком, варенням, розтопленим шоколадом і т.П.)
деліктне & Quot; нірвана
1. Розтопити масло, а печиво розкришити в крихту.
деліктне & Quot; нірвана
2. Змішайте їх і вологими руками сформуйте такий собі корж на дні форми.
деліктне & Quot; нірвана
3. Підготуємо інші інгредієнти - морозиво повинно бути трохи підталим, а соус - не дуже гарячою.
деліктне & Quot; нірвана
4. Трохи почекали - і викладаємо тепер шар морозива.
деліктне & Quot; нірвана
5. Потім - шар соусу. Поливаємо густо, не шкодуємо.
деліктне & Quot; нірвана
6. Додамо малину, вдавлюючи її в морозиво.
деліктне & Quot; нірвана
7. Якщо залишилися печеньки - розкришимо їх і посипаємо торт зверху. Готово!

Схожі рецепти