Торт «нірвана»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.
Відмінний варіант літнього десерту - це торт "нірвана" в домашніх умовах! чому? Та тому що духовку не треба включати - корж з печива, крем - з морозива і малинки! смакова neopisuemaya!
Опис приготування:
Такий ось рецепт приготування торта "нірвана" просто не може не сподобається, влітку краще десерту і не придумаєш, та й приводів його приготувати предостатньо. Балуйте себе смачненьким частіше і дізнавайтеся, як зробити торт "нірвана"!
- Морозиво - 1 кілограм
- Печиво пісочне - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Малина - 300 грам
- Карамельний соус - За смаком (можна замінити вареним згущеним молоком, варенням, розтопленим шоколадом і т.П.)
1. Розтопити масло, а печиво розкришити в крихту.
2. Змішайте їх і вологими руками сформуйте такий собі корж на дні форми.
3. Підготуємо інші інгредієнти - морозиво повинно бути трохи підталим, а соус - не дуже гарячою.
4. Трохи почекали - і викладаємо тепер шар морозива.
5. Потім - шар соусу. Поливаємо густо, не шкодуємо.
6. Додамо малину, вдавлюючи її в морозиво.
7. Якщо залишилися печеньки - розкришимо їх і посипаємо торт зверху. Готово!