Рецепт Французькі ковбаски «Буден Blank» фото

Французькі ковбаски «Буден Blank»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка , Свиняча вирізка , Курячі стегенця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Білий пудинг Ретель (буден Бланк де Ретель) - домашні білі ковбаски графства Ретель у Франції. Виходять ніжні, білого кольору. Перед подачею можна обсмажити на грилі або сковороді. Дивіться!

Опис приготування:

Дослівний переклад - "білий пудинг" , що цілком відповідає своїй назві ніжною консистенцією і білим кольором ковбасок. Виробництво і продаж Boudin blanc de Rethel популярна і донині, крім класичного рецепту, в ковбаски додають іноді лісові гриби, Пуа-транс або трюфелі. Подають ці ковбаски з фруктами, овочами і обов'язково з шампанським!

  • Грудинка (свиняча, жирність 50%) - 200 грам
  • Стегно куряче (без шкіри і кістки) - 800 грам
  • Вершки (20% холодні) - 350 мілілітрів
  • Бренді - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Часник (сушений) - 1 Чайна ложка
  • Чебрець (сушений) - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена (за смаком, в класиці - Luk-salotų) - За смаком
  • Сіль - 26 грам
  • Кишки (баранячі або свинячі) - За смаком
французькі ковбаски
1. Підготуйте продукти. М'ясо повинно бути добре охолодженим, як вершки і бренді. Приступимо!
французькі ковбаски
2. Вимийте ретельно все м'ясо. Свинину порізати шматочками, з стегенець зніміть шкіру і видаліть кістки.
французькі ковбаски
3. Все м'ясо пропустіть через м'ясорубку, поставте найдрібніше сито (ідеально 2 мм сітка).
французькі ковбаски
4. Додайте вершки, бренди, сіль, спеції, яйце. Добре вимішайте фарш до однорідного в'язкого стану.
французькі ковбаски
5. Покладіть цибулю. Перемішайте.
французькі ковбаски
6. Фарш готовий.
французькі ковбаски
7. Кишки замочіть на 10-15 хвилин в теплій воді, промийте всередині і зовні. Щоб промити всередині потрібно пропустити невелику порцію води через них.
французькі ковбаски
8. Кишку одягніть на спеціальну насадку, кінець добре зав'яжіть на"вузлик" . Наповніть кишки фаршем, не допускаючи попадання повітря.
французькі ковбаски
9. Перекрутіть ковбаски по черзі в різні боки, щоб вийшли з 13-15 см кожна. Залиште на годинку.
французькі ковбаски
10. Тепер знадобиться градусник або мультиварка з режимом"Мультіповар" . Нагрейте воду до 90 градусів, опустіть ковбаски і чекайте поки температура знову не підніметься до 90 градусів. Тримайте при цій температурі - 10-15 хвилин для баранячої черева і 20-25 хвилин для свинячий.
Готові ковбаски остудіть. Роз'єднувач.
французькі ковбаски
11. Готові ковбаски за бажанням можна обсмажити на грилі або в жиру на сковороді.
французькі ковбаски
12. Подавайте з фруктами, овочами і шампанським!

Схожі рецепти