Форель з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Філе форелі в гірчично-медовому соусі - це неймовірно просте і ситне блюдо, яке підійде як для святкового столу, так і на кожен день! Також форель добре поєднується з різними гарнірами.
Перед вами простий рецепт приготування форелі з брокколі. Стейки форелі змащуються гірчично-медовим соусом, а потім маринуються 30-40 хвилин перед запіканням. Готову страву подається до столу зі свіжими суцвіттями брокколі. На гарнір рекомендую картопляне пюре. Хай щастить!
- Форель - 4 штуки (стейки)
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Брокколі - За смаком
Кладемо в миску гірчицю і мед. Додаємо пів столової ложки солі і перець за смаком. Видавлюємо часник через прес. Перемішуємо.
Стейки форелі трохи посоліть і викладіть у форму для запікання.
Змастіть рибу соусом. Залиште її на 30 хвилин. Потім запікайте в духовці 40 хвилин при температурі в 180 градусів.
Подаємо рибне філе до столу разом зі свіжою брокколі. Смачного!