Рецепт Форель з брокколі фото

Форель з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Форель, Брокколі
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Філе форелі в гірчично-медовому соусі - це неймовірно просте і ситне блюдо, яке підійде як для святкового столу, так і на кожен день! Також форель добре поєднується з різними гарнірами.

Перед вами простий рецепт приготування форелі з брокколі. Стейки форелі змащуються гірчично-медовим соусом, а потім маринуються 30-40 хвилин перед запіканням. Готову страву подається до столу зі свіжими суцвіттями брокколі. На гарнір рекомендую картопляне пюре. Хай щастить!

  • Форель - 4 штуки (стейки)
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 3 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Брокколі - За смаком
форель з брокколі - фото крок 1
Кладемо в миску гірчицю і мед. Додаємо пів столової ложки солі і перець за смаком. Видавлюємо часник через прес. Перемішуємо.
форель з брокколі - фото крок 2
Стейки форелі трохи посоліть і викладіть у форму для запікання.
форель з брокколі - фото крок 3
Змастіть рибу соусом. Залиште її на 30 хвилин. Потім запікайте в духовці 40 хвилин при температурі в 180 градусів.
форель з брокколі - фото крок 4
Подаємо рибне філе до столу разом зі свіжою брокколі. Смачного!

Схожі рецепти