Фіолетова капуста
(покроковий рецепт з фото)
Корисна їжа не завжди прісна і несмачна, тому підтвердження рецепт, як приготувати фіолетову капусту. Салати з її використанням багаті вітамінами, вона добре поєднується з будь-якими продуктами.
Розповім про базову основі з використанням тільки овочів і яблук. Таке блюдо можна урізноманітнити рибою: тунцем консервованим, сирої червоною рибою. Якщо будете додавати рибу, то тільки при подачі на стіл. Страву подають самостійно або як гарнір.
- Фіолетова капуста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Червоне вино - 0, 5 склянки
- Бульйон - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1
Вимийте капусту і наріжте її смужками близько 1 сантиметра в товщину. Яблука наріжте дрібними кубиками, подрібніть зелену цибулю.
2
Сковороду відправте на вогонь, викладіть вершкове масло і розтопіть, потім додайте цибулю і обсмажуйте 3-5 хвилин.
3
Додайте в сковороду цукор, яблука і капусту, перемішайте все гарненько і готуйте 3 хвилини.
4
Приправити сіллю і poperčite, влийте оцет і готуйте до його випаровування. Влийте вино і готуйте 3 хвилини без кришки, потім накрийте і готуйте ще 15 хвилин.
5
Влийте бульйон (овочевий або м'ясний за смаком), так капуста не буде пригорати.
6
Перекладіть капусту на блюдо, прикрасьте насінням кунжуту і відразу подавайте до столу.