Фарш із телятини
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати фарш з ніжною, молодої телятини в домашніх умовах! Котлетки з такого фаршу виходять чудові! Ніжні і соковиті, вони просто тануть у роті. Рекомендую!
Перед вами - класичний рецепт приготування фаршу з телятини в домашніх умовах. Для фаршу бажано використовувати молоду і ніжну телятину. Тоді ваші котлетки вийдуть дуже ніжними і смачними, гарантую! сподіваюся, у вас не виникне труднощів, адже тут все просто і зрозуміло. Хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія - За смаком (топлене)
Телятину промиваємо і ріжемо середніми шматочками.
Лук очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
Пропускаємо цибулю і м'ясо через м'ясорубку.
Фарш готовий! А щоб приготувати котлетки, замочіть хліб (myakish) в молоці.
Змішайте фарш з м'якоттю хліба і одним яйцем.
Сформуйте котлетки.