Рецепт Фарш домашній фото

Фарш домашній
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Сьогодні без проблем можна купити на вибір в магазині різні види фаршу і асорті, прийти додому і приготувати все, що потрібно. Рекомендую спробувати, як приготувати фарш домашній швидко і просто.

Опис приготування:

Для приготування домашнього фаршу можна використовувати один або кілька видів м'яса, а також можна брати як свіже, так і підморожене м'ясо. Готовий фарш може довго зберігатися в холодильнику. Він стане частиною багатьох страв і завжди буде радувати свіжістю та якістю. Можна приготувати класичний фарш тільки з м'яса, а спеції додавати вже в готову страву, або відразу ж зробити потрібний.

1. Ретельно видаляємо хрящі, поцяткований прожилками, жир і плівки. Гарненько промиваємо м'ясо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.

2. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в молоці на 20 хвилин (якщо молока немає, то використовуємо воду).

3. Цибулю і часник чистимо і моєму. Через м'ясорубку пропускаємо всі шматочки м'яса разом з цибулею і часником, а також віджимаємо з хліба зайву рідину, пропускаємо і його через м'ясорубку.

4. Отриману масу перемішуємо, солимо і перчимо, додаємо яйця і гарненько перемішуємо все. Готовий фарш поділяємо порційно і відправляємо в морозильну камеру (або використовуємо відразу).


  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Хліб - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
Для приготування домашнього фаршу можна використовувати один або кілька видів м'яса, а також можна брати як свіже, так і підморожене м'ясо. Готовий фарш може довго зберігатися в холодильнику. Він стане частиною багатьох страв і завжди буде радувати свіжістю та якістю. Можна приготувати класичний фарш тільки з м'яса, а спеції додавати вже в готову страву, або відразу ж зробити потрібний.

1. Ретельно видаляємо хрящі, поцяткований прожилками, жир і плівки. Гарненько промиваємо м'ясо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.

2. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в молоці на 20 хвилин (якщо молока немає, то використовуємо воду).

3. Цибулю і часник чистимо і моєму. Через м'ясорубку пропускаємо всі шматочки м'яса разом з цибулею і часником, а також віджимаємо з хліба зайву рідину, пропускаємо і його через м'ясорубку.

4. Отриману масу перемішуємо, солимо і перчимо, додаємо яйця і гарненько перемішуємо все. Готовий фарш поділяємо порційно і відправляємо в морозильну камеру (або використовуємо відразу).

Схожі рецепти