Рецепт Єврейські котлети фото

Єврейські котлети
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

У чому відмінна риса єврейських котлет від звичайних? Єврейські котлети готуються з курки і виходять більш ніжними і повітряними. На їх приготування піде зовсім небагато часу, інгредієнти знайдуться в кожному будинку, а головну хитрість я Вам зараз розповім!

Єврейські котлети - неймовірно м'які і пишні биточки з курки. За смаком і своїм зовнішнім виглядом вони більше нагадують оладки або млинці, ніж звичні нам котлети з м'яса. Може здатись, що єврейські биточки навіть більше нагадують повітряний омлет, але тільки з м'ясом птиці. Легкість цієї страви - це і є головний секрет. Завдяки такій пишності, обсяг готових котлет збільшується чи не в два рази. А це означає, що зовсім невеликого шматка курячого філе вам вистачить, щоб досхочу нагодувати всю свою сім'ю. В цьому і є чудова риса єврейської кухні - вміння економити і отримувати максимум з невеликої кількості наявних продуктів.

  • Куряче філе - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів (для смаження)
єврейські котлети - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
єврейські котлети - фото крок 2
2. Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку.
єврейські котлети - фото крок 3
3. Відокремте жовтки від білків і додайте до фаршу. Посоліть і поперчіть за смаком.
єврейські котлети - фото крок 4
4. Добре все перемішайте.
єврейські котлети - фото крок 5
5. В окремій мисочці збийте білки з дрібкою солі до стану густої білої піни і додайте частинами до фаршу.
єврейські котлети - фото крок 6
6. Перемішуйте акуратно і неспішно, починаючи від країв і рухаючись до центру. Маса повинна залишатися повітряної.
єврейські котлети - фото крок 7
7. Розігрійте сковороду з маслом і, набираючи повітряний м'ясний фарш ложкою, опустіть його на розпечену сковороду.
єврейські котлети - фото крок 8
8. Обсмажте котлети з двох сторін до золотистого кольору.
єврейські котлети - фото крок 9
9. Єврейські котлети готові. Подавайте блюдо відразу ж, ще гарячим, з будь-яким гарніром або соусом. Смачного!

Схожі рецепти