Донатси з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Представляю вам типово американську випічку. Розповім, як приготувати донатси з начинкою. Це будуть дріжджові пишні пампушки з начинкою з чорничного джему. Пальчики оближеш! Спробуйте!
Якщо у вас немає кулінарного шприца, то в пампушках можна зробити акуратне отвір і закласти всередину джем за допомогою чайної ложки. Джем, звичайно ж, можна використовувати будь-який. Наприклад, дуже смачні пончики з полуничним.
Коли пончики трохи охолонуть, присипте їх цукровою пудрою.
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 120 мілілітрів
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Джем чорничний - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
У мисці з'єднайте м'яке масло, молоко, цукор, яйця, ваніль, сіль. Добре перемішайте, додайте дріжджі. Додавайте потроху борошно і вимішують тісто.
Коли тісто стало еластичним, накрийте його і залиште на пару годин, щоб воно подвоїлося в обсязі.
Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні в пласт близько сантиметра завтовшки.
Виріжте склянкою круглі заготовки.
У сковороді розжарити масло і обсмажте в ньому пончики до золотистого. Потім за допомогою кондитерського шприца начините їх джемом.