Рецепт Домашня куряча ковбаса фото

Домашня куряча ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Ковбаса , Варена ковбаса
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Всім любителям м'ясних делікатесів пропоную обов'язково звернути свою увагу на нескладний варіант, як приготувати домашню курячу ковбасу. Натурально, смачно і дуже апетитно!

Опис приготування:

Для тих, хто хоче побалувати себе не тільки смачною, але і натуральної"варенка" без зайвих добавок, цей нескладний рецепт приготування домашньої курячої ковбаси буде дуже до речі. Ще одна перевага в тому, що можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.

1. Для початку вимийте і висушіть курячу грудку. Наріжте ножем великими шматочками і відправте в чашу блендера. Якщо техніки під рукою немає, тоді використовуйте м'ясорубку, пропустивши через неї фарш 2 рази для більш однорідної консистенції.

2. Очистіть часник, надішліть його туди ж.

3. Влийте жирні вершки.

4. Додайте сіль, перець за смаком, а також - улюблені приправи.

5. Є один секрет, як приготувати домашню курячу ковбасу апетитного рожевого кольору - додати трохи соку буряка. Це натуральний барвник, так що готовий делікатес можна давати навіть дітям.

6. Коли всі інгредієнти в чаші, збийте масу до однорідності.

7. Підготуйте лист фольги, складений в кілька разів. Акуратно викладіть фарш (колір у нього буде насичено малиновим, але після варіння він піде) на лист і загорніть краю за принципом цукерки.

8. У каструлі доведіть до кипіння воду і опустіть туди ковбасу. Варіть на середньому вогні близько півгодини.

9. Остудіть, акуратно зніміть фольгу. Ось і весь простий рецепт домашньої курячої ковбаси. Надішліть її в холодильник на годинку, а після можете подавати до столу.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Часник - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сік буряка - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
Для тих, хто хоче побалувати себе не тільки смачною, але і натуральної"варенка" без зайвих добавок, цей нескладний рецепт приготування домашньої курячої ковбаси буде дуже до речі. Ще одна перевага в тому, що можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.

1. Для початку вимийте і висушіть курячу грудку. Наріжте ножем великими шматочками і відправте в чашу блендера. Якщо техніки під рукою немає, тоді використовуйте м'ясорубку, пропустивши через неї фарш 2 рази для більш однорідної консистенції.

2. Очистіть часник, надішліть його туди ж.

3. Влийте жирні вершки.

4. Додайте сіль, перець за смаком, а також - улюблені приправи.

5. Є один секрет, як приготувати домашню курячу ковбасу апетитного рожевого кольору - додати трохи соку буряка. Це натуральний барвник, так що готовий делікатес можна давати навіть дітям.

6. Коли всі інгредієнти в чаші, збийте масу до однорідності.

7. Підготуйте лист фольги, складений в кілька разів. Акуратно викладіть фарш (колір у нього буде насичено малиновим, але після варіння він піде) на лист і загорніть краю за принципом цукерки.

8. У каструлі доведіть до кипіння воду і опустіть туди ковбасу. Варіть на середньому вогні близько півгодини.

9. Остудіть, акуратно зніміть фольгу. Ось і весь простий рецепт домашньої курячої ковбаси. Надішліть її в холодильник на годинку, а після можете подавати до столу.

Схожі рецепти