Рецепт Домашня куряча ковбаса фото

Домашня куряча ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Ковбаса, Варена ковбаса
На святковий стіл, Фуршет

Всім любителям м'ясних делікатесів пропоную обов'язково звернути свою увагу на нескладний варіант, як приготувати домашню курячу ковбасу. Натурально, смачно і дуже апетитно!

Для тих, хто хоче побалувати себе не тільки смачною, але і натуральної "варенка" без зайвих добавок, цей нескладний рецепт приготування домашньої курячої ковбаси буде дуже до речі. Ще одна перевага в тому, що можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.

1. Для початку вимийте і висушіть курячу грудку. Наріжте ножем великими шматочками і відправте в чашу блендера. Якщо техніки під рукою немає, тоді використовуйте м'ясорубку, пропустивши через неї фарш 2 рази для більш однорідної консистенції.

2. Очистіть часник, надішліть його туди ж.

3. Влийте жирні вершки.

4. Додайте сіль, перець за смаком, а також - улюблені приправи.

5. Є один секрет, як приготувати домашню курячу ковбасу апетитного рожевого кольору - додати трохи соку буряка. Це натуральний барвник, так що готовий делікатес можна давати навіть дітям.

6. Коли всі інгредієнти в чаші, збийте масу до однорідності.

7. Підготуйте лист фольги, складений в кілька разів. Акуратно викладіть фарш (колір у нього буде насичено малиновим, але після варіння він піде) на лист і загорніть краю за принципом цукерки.

8. У каструлі доведіть до кипіння воду і опустіть туди ковбасу. Варіть на середньому вогні близько півгодини.

9. Остудіть, акуратно зніміть фольгу. Ось і весь простий рецепт домашньої курячої ковбаси. Надішліть її в холодильник на годинку, а після можете подавати до столу.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Часник - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сік буряка - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
Для тих, хто хоче побалувати себе не тільки смачною, але і натуральної "варенка" без зайвих добавок, цей нескладний рецепт приготування домашньої курячої ковбаси буде дуже до речі. Ще одна перевага в тому, що можна використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі.

1. Для початку вимийте і висушіть курячу грудку. Наріжте ножем великими шматочками і відправте в чашу блендера. Якщо техніки під рукою немає, тоді використовуйте м'ясорубку, пропустивши через неї фарш 2 рази для більш однорідної консистенції.

2. Очистіть часник, надішліть його туди ж.

3. Влийте жирні вершки.

4. Додайте сіль, перець за смаком, а також - улюблені приправи.

5. Є один секрет, як приготувати домашню курячу ковбасу апетитного рожевого кольору - додати трохи соку буряка. Це натуральний барвник, так що готовий делікатес можна давати навіть дітям.

6. Коли всі інгредієнти в чаші, збийте масу до однорідності.

7. Підготуйте лист фольги, складений в кілька разів. Акуратно викладіть фарш (колір у нього буде насичено малиновим, але після варіння він піде) на лист і загорніть краю за принципом цукерки.

8. У каструлі доведіть до кипіння воду і опустіть туди ковбасу. Варіть на середньому вогні близько півгодини.

9. Остудіть, акуратно зніміть фольгу. Ось і весь простий рецепт домашньої курячої ковбаси. Надішліть її в холодильник на годинку, а після можете подавати до столу.

Схожі рецепти