Ковбаса куряча домашня швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Коли ви останній раз читали склад покупних ковбас? особливо тих, які недорого коштують? Мене перетрушує від цієї інформації. Так що я вирішила зробити м'ясний виріб сама. Результат описаний нижче.
Опис приготування:
Але часу на те, щоб моє кулінарне творіння висихало, вялілось тощо. Не було, так що мені потрібно було знайти інший варіант. Прямо зараз пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати ковбасу курячу домашню швидкого приготування в духовці. Робиться фарш, який потім запікається і остуджують, все просто!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе промийте, обсушити і наріжте шматочками.
Потім подрібніть курку за допомогою блендера в фарш.
До курячого фаршу додайте часник (пропустіть його через чеснокодавку), сіль і спеції на ваш смак.
Потім додайте яйця і молоко. Добре перемішайте фарш.
Загорніть його в харчову плівку ковбаскою. З боків закріпіть ниткою.
Далі загорніть ковбасу в фольгу. Boca затиснутою.
Ковбасу укладіть у вогнетривкий посуд. Залийте її дно водою, щоб вона покривала половину розмірів виробів.
Запікайте курячу ковбасу в духовці протягом 30 хвилин при 190 градусах. Перед подачею остудіть її. Приємною дегустації!