Ковбаса куряча домашня швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Коли ви останній раз читали склад покупних ковбас? особливо тих, які недорого коштують? Мене перетрушує від цієї інформації. Так що я вирішила зробити м'ясний виріб сама. Результат описаний нижче.
Але часу на те, щоб моє кулінарне творіння висихало, вялілось тощо. Не було, так що мені потрібно було знайти інший варіант. Прямо зараз пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати ковбасу курячу домашню швидкого приготування в духовці. Робиться фарш, який потім запікається і остуджують, все просто!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе промийте, обсушити і наріжте шматочками.
Потім подрібніть курку за допомогою блендера в фарш.
До курячого фаршу додайте часник (пропустіть його через чеснокодавку), сіль і спеції на ваш смак.
Потім додайте яйця і молоко. Добре перемішайте фарш.
Загорніть його в харчову плівку ковбаскою. З боків закріпіть ниткою.
Далі загорніть ковбасу в фольгу. Boca затиснутою.
Ковбасу укладіть у вогнетривкий посуд. Залийте її дно водою, щоб вона покривала половину розмірів виробів.
Запікайте курячу ковбасу в духовці протягом 30 хвилин при 190 градусах. Перед подачею остудіть її. Приємною дегустації!