Рецепт Домашня ковбаса з чорносливом фото

Домашня ковбаса з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багато господинь віддають перевагу домашню ковбасу, відмовляючись від покупної. Рецептів такої смакоти існує чимало. Цей відрізняється своєю оригінальністю, адже до складу ковбаси входить чорнослив.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну ковбасу, вам знадобиться свіже м'ясо. Замість свинини можна використовувати курку, яловичину або баранину. Якщо у вас нежирний шматочок м'яса, то в фарш можна додати шматочки сала. Щоб дізнатися, як приготувати ковбасу своїми руками, прочитайте цей рецепт.

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Чорнослив - 150 грам
  • Sushenaya Cranberries - 70 грам
  • Мелений чорний перець - 1, 5 чайних ложки
  • Холодна вода - 2/3 склянки
  • Сушений базилік - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Свиняча черева - За смаком
домашня ковбаса з чорносливом - фото крок 1
Свинину вимийте і зачистите від плівок. Наріжте дрібними кубиками і покладіть в глибоку миску. Потім наріжте чорнослив без кісточки і додайте його до свинини разом з журавлиною.
домашня ковбаса з чорносливом - фото крок 2
Часник очистіть і нарубати за допомогою ножа. Додайте його разом з меленим перцем і базиліком до м'яса. Сушений базилік можна замінити свіжим, попередньо подрібнивши його.
домашня ковбаса з чорносливом - фото крок 3
Череву покладіть в миску і залийте теплою водою. Залиште на 20 хвилин, потім почистіть її в обех сторін і ретельно промийте під проточною водою.
домашня ковбаса з чорносливом - фото крок 4
У фарш додайте сіль і холодну воду, перемішайте всі інгредієнти. Наповніть масою череву, скручуючи її через кожні 15 сантиметрів. Чи не начиняють її занадто щільно.
домашня ковбаса з чорносливом - фото крок 5
Викладіть ковбасу в форму для запікання. Потім розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте в ній ковбасу 30 хвилин, переверніть на іншу сторону і готуйте ще 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти