Рецепт Домашня ковбаса в фользі фото

Домашня ковбаса в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю, На святковий стіл

У моїх записах рецепт домашньої ковбаси в фользі записаний як ковбаса "весільна" . Рецептом дуже давно поділилася одна бабуся. Говорила, що таку ковбасу готували в російській печі, зазвичай на весілля.

Соєвий соус був доданий в рецепт поступово. Цього, на мій погляд, ковбаса виходить соковитіше. Але якщо ви не хочете його додавати, замініть на сіль за смаком. Насіння коріандру дуже добре підкреслюють смак ковбаси, не нехтуйте ними. Дотримуйтесь рецептурою і смак страви вас порадує!

  • Свинина - 1, 3 кілограма (жирна)
  • Korriandr - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - 6-8 Ст. Ложок
  • Гострий перець - 1/4 чайних ложки
  • Вода - 80 мілілітрів (холодна)
  • Чорний перець - За смаком
  • Перець духмяний - 5-6 штук
домашня ковбаса в фользі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 2
М'ясо помийте. Наріжте шматочками. Чистий Chesnok. Перекрутіть м'ясо на м'ясорубці з крупними гратами.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 3
В отриманий фарш додайте все перці, koriandr (половину всипати насінням, половину подрібнити), соєвий соус, холодну воду.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 4
Фарш добре перемішайте. Чашу затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 12-18 годин.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 5
По закінченню часу, дістаньте фарш з холодильника, ще раз добре перемішайте. Otorvite 2 листа фольги (орієнтовно 45*25 см. Кожен). Фарш поділіть на дві частини. Викладіть одну частину на лист фольги. Надайте форму брусочки. Повторіть процес з другою частиною фаршу.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 6
Щільно загорніть у фольгу. Кінці закрутіть як у цукерки і подверніте. Перекладіть майбутню ковбасу в форму. Увімкніть духовку на 180 градусів. Поставте запікатися на 35 хвилин.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 7
Через зазначений час, дістаньте ковбасу з духовки, відкрийте фольгу (акуратно, може бути гарячий сік! ) і поставте назад в духовку на 10 хвилин.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 8
Готову ковбасу дістаньте з духовки. Перекладіть з форми, фольгу залиште. Остудіть при кімнатній температурі, після приберіть в холодильник на 8 годин.
домашня ковбаса в фользі - фото крок 9
Повністю охолоджену ковбасу наріжте і подавайте з маринованими овочами. Смачного!

Схожі рецепти