Домашня ковбаса в фользі
(покроковий рецепт з фото)
У моїх записах рецепт домашньої ковбаси в фользі записаний як ковбаса "весільна" . Рецептом дуже давно поділилася одна бабуся. Говорила, що таку ковбасу готували в російській печі, зазвичай на весілля.
Соєвий соус був доданий в рецепт поступово. Цього, на мій погляд, ковбаса виходить соковитіше. Але якщо ви не хочете його додавати, замініть на сіль за смаком. Насіння коріандру дуже добре підкреслюють смак ковбаси, не нехтуйте ними. Дотримуйтесь рецептурою і смак страви вас порадує!
- Свинина - 1, 3 кілограма (жирна)
- Korriandr - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - 6-8 Ст. Ложок
- Гострий перець - 1/4 чайних ложки
- Вода - 80 мілілітрів (холодна)
- Чорний перець - За смаком
- Перець духмяний - 5-6 штук
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо помийте. Наріжте шматочками. Чистий Chesnok. Перекрутіть м'ясо на м'ясорубці з крупними гратами.
В отриманий фарш додайте все перці, koriandr (половину всипати насінням, половину подрібнити), соєвий соус, холодну воду.
Фарш добре перемішайте. Чашу затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 12-18 годин.
По закінченню часу, дістаньте фарш з холодильника, ще раз добре перемішайте. Otorvite 2 листа фольги (орієнтовно 45*25 см. Кожен). Фарш поділіть на дві частини. Викладіть одну частину на лист фольги. Надайте форму брусочки. Повторіть процес з другою частиною фаршу.
Щільно загорніть у фольгу. Кінці закрутіть як у цукерки і подверніте. Перекладіть майбутню ковбасу в форму. Увімкніть духовку на 180 градусів. Поставте запікатися на 35 хвилин.
Через зазначений час, дістаньте ковбасу з духовки, відкрийте фольгу (акуратно, може бути гарячий сік! ) і поставте назад в духовку на 10 хвилин.
Готову ковбасу дістаньте з духовки. Перекладіть з форми, фольгу залиште. Остудіть при кімнатній температурі, після приберіть в холодильник на 8 годин.
Повністю охолоджену ковбасу наріжте і подавайте з маринованими овочами. Смачного!