Рецепт Домашні пельмені фото

Домашні пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Фарш
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Пельмені

Домашні пельмені - це завжди дуже смачно. Але крім того, що це просто смачно, процес приготування пельменів приносить величезне задоволення і веселощі. Ми часто робимо це всією сім'єю!

Я пропоную найпростіший рецепт приготування домашніх пельменів в світі. Мені здається в кожному російському будинку обов'язково знайдеться така форма як у мене. Якщо не у вас, так у вашій бабусі точно є така

До речі, по даним рецептом домашніх пельменів виходить рівно 169 штук. Здорово, Чи не справедливість?

Домашні пельмені з маслецо і сметанкою, посипані перцем свіжомеленим… Що може бути краще?

  • Фарш - 500 грам
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Майоран - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Яйце - 1-2 штук (кол-во залежить від розміру)
  • Вода або молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
домашні пельмені - фото крок 1
Фарш викладаємо в зручну посуд. Додаємо сіль, перець, майоран, три ложки молока і гарненько замішуємо.
домашні пельмені - фото крок 2
Потім замішуємо тісто. Для цього в глибоку чашу розбиваємо два яйця, додаємо дрібку солі і вливаємо воду або молоко. Добре розмішуємо і починаємо потихеньку всипати борошно і перемішувати лопаткою. Потім тісто вимішуємо руками.
домашні пельмені - фото крок 3
Замішуємо грудочку тесту. Важливо не переборщити з борошном!
домашні пельмені - фото крок 4
Беремо форму.
домашні пельмені - фото крок 5
Беремо частину тіста і розгортаємо круглий млинець. Тісто має бути досить тонким, але ні в якому разі не дірявим. Блін з тіста вкладаємо на форму.
домашні пельмені - фото крок 6
Викладаємо грудочки з м'яса в те місце де в формі дірочки. М'яса не повинно бути занадто багато (але і мало погано). Важливо, щоб м'ясо не потрапляло на краю, де буде склеюватися тісто з тестом. Потім м'ясо накриваємо ще одним млинцем з тіста.
домашні пельмені - фото крок 7
Потім беремо качалку і починаємо акуратно прокатувати нею по верхньому тесту. Катаємо до тих пір поки не проявиться форма. Тісто, час, що залишився по краях збираємо і розгортаємо з нього млинці.
домашні пельмені - фото крок 8
Перевертаємо форму і Трес її. Деякі пельмені випадуть самі, деяким потрібно буде допомогти пальцем. Пельмені складаємо на блюдо. Частина заморожуємо, а частина готуємо відразу.
домашні пельмені - фото крок 9
Варимо домашні пельмені як і звичайні Подаємо з маслом і зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти