Цвітна капуста з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Хочете повечеряти легко, але ситно, приготувати швидко, але повноцінно, взяти звичайні продукти і отримати незвичайне і навіть екзотичне блюдо з яскравими азіатськими нотками? Тоді вам просто необхідно приготувати таку кольорову капусту! Заходьте, я розповім, що треба робити!
Блюдо самодостатнє і ситне. Навіть чоловіки можуть обійтися без м'яса. По бажанню, доповніть кольорову капусту з яйцями соусом і угощайтесь!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Перець угорський среднеострие - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Імбир свіжий - 3 скибочки
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
- Суміш прянощів - 1-2 чайних ложок (китайська суміш 5 спецій)
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Fistashki - 3 чайних ложки
- Кінза свіжа - За смаком (для подачі)
Овочі промийте, обсушити і очистіть.
Розберіть кольорову капусту на дрібні суцвіття, морква і перець наріжте соломкою, ріпчаста цибуля тонко наріжте вздовж цибулини. Часник і імбир дрібно порубати.
Розігрійте в воке масло і обсмажте капусту пару хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте моркву і перець. Смажте ще пару хвилин, так само помішуючи.
Додайте цибулю, часник і імбир, смажте буквально хвилину.
Полийте овочі соєвим соусом, додайте прянощі, кунжутне масло і шінкованной зелена цибуля. Добре перемішайте і тушкуйте протягом декількох хвилин.
Розбийте в овочі яйця.
Перемішайте овочі яйця і підсмажте до крихти.
Зняти вок з вогню, посипати підсмаженим кунжутом і фісташками, перемішати і розкласти по тарілках. Прикрасити зеленню кінзи і відразу подавати.