Рецепт Cimicuri фото

Cimicuri
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Зелень, Часник, Петрушка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси

Якщо ви шанувальник різних соусів, то повинні спробувати різні варіанти. Розповім, як приготувати чімічурі - аргентинський соус, який дуже схожий на соус «Песто» і популярний в Латинській Америці.

Соус з використанням свіжих трав і рослинного масла - це відмінне доповнення до будь-якої страви або закусок. Для приготування соусу всі складові подрібнюються і змішуються. Чімічурі можна зберігати в холодильнику, а перед подачею залиште на деякий час при кімнатній температурі, щоб оливкова олія не було густим. Краще все ж готувати його безпосередньо перед вживанням.

  • Петрушка - 100 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Орегано - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 90-100 мілілітрів
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Пластівці червоного перцю - 1/4 чайних ложки
1
Петрушку вимити і витріть, потім обріжте стебла і подрібніть дрібно листя.
2
Орегано використовуйте свіжий або сушений. У ємність викладіть петрушку, сухий орегано, кілька зубчиків часнику, пропущених через прес.
3
Залийте все рослинним маслом, влийте винний оцет, за смаком посоліть і поперчіть, а також додайте пластівці червоного перцю. Гарненько все перемішайте.
4
Готовий соус подавайте кімнатної температури. Смачного!

Схожі рецепти