Червоний соус з цибулею і огірками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачного червоного соусу з маринованими огірочками і смаженою цибулею. Соус виходить досить універсальним, підходить хоч до котлет, хоч до макаронів.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати червоний соус з цибулею і огірками. Замість води можна використовувати бульйон, а з спецій додати копчену паприку або гострий червоний перець. У соусу вершковий смак і цікава текстура з шматочками овочів. Беріть рецепт на замітку!
- Огірок - 1-2 штук (солоний або маринований)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Огірок наріжте на дрібні кубики.
Ріпчасту цибулю подрібніть, потім обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Борошно обсмажити в сотейнику пару хвилин до золотистого кольору. Додайте масло, перемішайте.
Влийте в сотейник воду і томатну пасту. Проваріть соус на середньому вогні до загусання, постійно помішуючи віночком. Приправити сіллю і poperčite.
Додайте смажену цибулю і огірки. Прогрійте хвилин і знімайте з плити.
Червоний соус з цибулею і огірками готовий, смачного!