Часниковий сир
(покроковий рецепт з фото)
Часниковий сир намазується на хліб або сухарики і подається в якості закуски. Сир виходить досить гострим, вершковим, яскравим за смаком. Такий сир можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику.
Часниковий сир не тільки порадує вас в якості закуски, але і захистить від зиязиках застуди. Для побачення, бути може, така закуска не надто годиться, але для всіх інших випадків зійде.
- Часник - 2-5 зубчиків
- Сир тертий - 60-70 грам
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Білий винний оцет - 1/2 чайних ложки
- Петрушка (гілочки) - 2-4 штук
- Сіль - 1 щіпка

1. Приготуйте все інгредієнти. Нам знадобиться також ступка, бажано мармурова.

2. У ступку покладіть очищені зубчики часнику і сіль.

3. Якщо у вас немає тертого сиру, натріть його на дрібній тертці.

4. Додайте сир в ступку до часнику і солі, пам'ятайте. Приготуйте оцет і оливкове масло.

5. У ступку додайте олію, оцет і подрібнену петрушку. Перемішайте і пам'ятайте.

6. Часниковий сир готовий! Намастіть на батон або сухарики і подавайте! Смачного!