Рецепт Часниковий сир фото

Часниковий сир
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок , Фуршет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Часниковий сир намазується на хліб або сухарики і подається в якості закуски. Сир виходить досить гострим, вершковим, яскравим за смаком. Такий сир можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику.

Опис приготування:

Часниковий сир не тільки порадує вас в якості закуски, але і захистить від зиязиках застуди. Для побачення, бути може, така закуска не надто годиться, але для всіх інших випадків зійде.

  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Сир тертий - 60-70 грам
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Білий винний оцет - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка (гілочки) - 2-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
часниковий сир - фото крок 1
1. Приготуйте все інгредієнти. Нам знадобиться також ступка, бажано мармурова.
часниковий сир - фото крок 2
2. У ступку покладіть очищені зубчики часнику і сіль.
часниковий сир - фото крок 3
3. Якщо у вас немає тертого сиру, натріть його на дрібній тертці.
часниковий сир - фото крок 4
4. Додайте сир в ступку до часнику і солі, пам'ятайте. Приготуйте оцет і оливкове масло.
часниковий сир - фото крок 5
5. У ступку додайте олію, оцет і подрібнену петрушку. Перемішайте і пам'ятайте.
часниковий сир - фото крок 6
6. Часниковий сир готовий! Намастіть на батон або сухарики і подавайте! Смачного!

Схожі рецепти