Рецепт Часниковий картопля «обладнаний» фото

Часниковий картопля «обладнаний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Картопелька, підсмажена на рослинній олії, яке ввібрало в себе аромати часнику і спецій, дійсно виходить обалденно смачною. А також вона урізноманітнює ваше повсякденне і пісне меню.

Опис приготування:

Картопля подобається всім. І не секрет, що з нього можна приготувати безліч смачних страв. Розповім вам, як приготувати часниковий картопля"Обладнаний" !

Ця страва з розряду простих, ситних і, що досить важливо, бюджетних. Мінімум продуктів і приголомшливий результат!

Для посилення аромату і смаку, раджу додати розмарин. Я вирощую розмарин у себе вдома, тому свіжий є завжди. Без проблем можна додати і сушений розмарин або спецію, яка вам більше подобається.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Картопля - 4 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп)
  • Розмарин - 1 штука (по бажанню)
часниковий картопля
Ось наш простий набір продуктів.
часниковий картопля
Картопля помийте і відваріть в мундирах до готовності протягом 20-30 хвилин. Очистіть і розімніть вилкою.
часниковий картопля
Часник очистіть, наріжте тонкими пластинками і обсмажити разом з розмарином на розігрітій олії до золотистої скоринки. Видаліть часник і розмарин з олії.
часниковий картопля
Подрібнену зелень, сіль і мелений перець додайте в картопля, перемішайте і викладіть на часникове масло, формуючи корж. Обсмажте пару хвилин до золотистої скоринки, переверніть і обсмажте з іншого боку.
часниковий картопля
Подавайте гарячим зі сметаною або іншим улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти