Часниковий картопля «обладнаний»
(покроковий рецепт з фото)
Картопелька, підсмажена на рослинній олії, яке ввібрало в себе аромати часнику і спецій, дійсно виходить обалденно смачною. А також вона урізноманітнює ваше повсякденне і пісне меню.
Картопля подобається всім. І не секрет, що з нього можна приготувати безліч смачних страв. Розповім вам, як приготувати часниковий картопля "обладнаний"!
Ця страва з розряду простих, ситних і, що досить важливо, бюджетних. Мінімум продуктів і приголомшливий результат!
Для посилення аромату і смаку, раджу додати розмарин. Я вирощую розмарин у себе вдома, тому свіжий є завжди. Без проблем можна додати і сушений розмарин або спецію, яка вам більше подобається.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Картопля - 4 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп)
- Розмарин - 1 штука (по бажанню)
Ось наш простий набір продуктів.
Картопля помийте і відваріть в мундирах до готовності протягом 20-30 хвилин. Очистіть і розімніть вилкою.
Часник очистіть, наріжте тонкими пластинками і обсмажити разом з розмарином на розігрітій олії до золотистої скоринки. Видаліть часник і розмарин з олії.
Подрібнену зелень, сіль і мелений перець додайте в картопля, перемішайте і викладіть на часникове масло, формуючи корж. Обсмажте пару хвилин до золотистої скоринки, переверніть і обсмажте з іншого боку.
Подавайте гарячим зі сметаною або іншим улюбленим соусом. Смачного!