Рецепт Чашушулі з телятини фото

Чашушулі з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Помідор , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чашушулі з телятини - одна з найсмачніших страв, що належать до грузинської національної кухні. М'ясо гаситься з помідорами, цибулею і спеціями. В результаті виходить досить гостре і пікантне блюдо!

Опис приготування:

Як зробити чашушулі з телятини в домашніх умовах? Дуже просто! Вам потрібен хороший шматок телятини, овочі і спеції. Гостроту страви регулюйте самостійно, збільшивши або навпаки зменшивши кількість спецій. Готову страву подається до столу попередньо присипане подрібненою зеленню. Гарного вам дня!

  • Телятина - 500 грам
  • Помідори - 5-6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, суха аджика)
  • Часник - За смаком
  • Вода - 1 За смаком
чашушулі з телятини - фото крок 1
Крупно нарізаємо м'ясо.
чашушулі з телятини - фото крок 2
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
чашушулі з телятини - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Тут підійде сковорода з глибоким дном.
чашушулі з телятини - фото крок 4
Через 5 хвилин додаємо м'ясо, обсмажуємо ще 15 хвилин, помішуючи.
чашушулі з телятини - фото крок 5
Додаємо на сковороду порізані помідори, спеції, сіль, томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо на дуже повільному вогні близько години. У міру необхідності додавайте воду. Але її не повинно бути занадто багато, чашушулі повинні гаситься з власному соку, а вода повинна лише злегка покривати м'ясо.
чашушулі з телятини - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти