Рецепт Чашушулі грузинськи фото

Чашушулі грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Грузинська кухня давно запала мені в душу. Деякі страви відомі широкому колу людей в нашій країні, а інші не так часто зустрінеш на повсякденному столі. Поговоримо саме про такий!

Опис приготування:

Ділюся рецептом, як приготувати чашушулі по-грузинськи. Це справжнє"чоловіче" м'ясне гаряче блюдо. Воно в міру гостре і дуже ситне. Під це блюдо відмінно підходить томатний соус, так що його не шкодуйте. Вся"сильна" половина моїх гостей була в захваті від такого смаженого м'яса!

  • Яловичина - 600 грам (м'якоть)
  • Кріп - 30 грам
  • Петрушка - 30 грам
  • Томатний сік - 100 грам
  • Розмарин - 2 штуки (гілочка)
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Аджика - 3 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
чашушулі грузинськи - фото крок 1
Яловичину промийте і наріжте брусочками в 4 см довжиною і 1 см шириною.
чашушулі грузинськи - фото крок 2
Лук почистіть і наріжте часточками. Обсмажте його у вершковому маслі на великому вогні до золотистого кольору. Поперчіть. Перекладіть у велику сковороду з налитим рослинним маслом без вогню.
чашушулі грузинськи - фото крок 3
Помийте і наріжте скибочками болгарський перець. Обсмажте його в порожній сковороді з рослинним маслом протягом 4-х хвилин, постійно помішуючи. Потім оперувати його до цибулі.
чашушулі грузинськи - фото крок 4
М'ясо в мисці перемішайте з 20 мл рослинного масла і перцем. Потім відправте його на сковороду без масла.
чашушулі грузинськи - фото крок 5
Обсмажуйте яловичину партіями (близько 10 хвилин кожну), важливо, щоб м'ясо добре присмажилося. Потім відправте його у велику сковороду до інших інгредієнтів.
чашушулі грузинськи - фото крок 6
Петрушку, розмарин і кріп промийте і подрібніть. Додайте в сковороду разом з хмелі-сунелі, перемішайте.
чашушулі грузинськи - фото крок 7
Розігрійте сковороду на середній вогонь. Через кілька хвилин смаження влийте томатний сік і аджику. Перемішайте.
чашушулі грузинськи - фото крок 8
Часник почистіть і наріжте пластинками. Обсмажте його на окремій сковороді, а потім відправте до інших інгредієнтів. Накрийте кришкою і залиште на повільному вогні на 20 хвилин.
чашушулі грузинськи - фото крок 9
Помідори помийте і розділіть на часточки. Додайте їх за 5 хвилин до готовності і знову закрийте кришкою. Потім відразу ж пробуйте! Смачного!

Схожі рецепти